En Düşük Memur Maaşı Ne Kadar Olacak?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

2023 Yılında en düşük memur maaşı ne kadar olur? En düşük memur maaşı kaç liraya çıkacak? En düşük memur maaşı 22 bin TL olacak mı? Seçimden önce vaat edilen en düşük memur maaşı 22 bin TL olacak sözü, hayata geçirilecek mi?

En düşük memur maaşının 22 Bin TL'ye yükseltilmesi ve emeklilere refah payı verilmesine dair yasal düzenleme, Ekim ayında meclise gelecek iddiası gerçeği yansıtmamaktadır.

Memurların maaş zammına ilişkin doğru haber şu şekilde olacaktır

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, 28. dönemin ilk kanun teklifinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daha önce beyan ettiği gibi en düşük memur maaşını 22 bin TL'ye olacak düzenleyecek teklif olduğunu açıklamıştır.

Akbaşoğlu, "SSK,BAĞ.KUR ve EMEKLİ SANDIĞI" na tabi emekliler için, maaşlarının Temmuz ayına dönük hem enflasyon farkı, hem de refah payı farkının beraberce ele alınacağı bir düzenlemenin de TBMM'de gündeme geleceğini ifade etmiştir.

En düşük memur maaşının 22 bin TL'ye yükseltilmesi ve emeklilere refah payı verilmesine dair yasal düzenleme ekim ayında TBMM'ye gelecek iddiası doğru değildir diye açıklamada bulundu. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak