Emeklilere Seyyanen Zam Verilecek mi?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Temmuz ayında, emeklilere de seyyanen zam verilecek mi? Seyyanen zam sadece memurlara mı verilecek? Seyyanen zam, kimlere verilecek? Kimler seyyanen zam alabilecek?

Seyyanen zam emeklileri de kapsıyor mu? Emekliler seyyanen zam alacak mı? Temmuz ayında emekliler de, seyyanen zam alabilecek mi?

Temmuz ayı için tüm memurlara, seyyanen zam yapılması kararı alınmıştı. Temmuz 2023 Yılı memurlara Enflasyon farkı ve sözleşme gereği %6 ile birlikte %17,55 'lik zam ve seyyanen zam olmak üzere, 8077 TL ek iyileştirme yapılırken,    emeklilere ise zaten sözleşme gereği %19,77'lik temmuz zammına sadece %5,23 daha refah payı verilip %25 zam yapılması, hatta sadece kök maaşa gelecek zam ile emeklilerin durumu daha da kötü olacağı için, emeklilere de, %25 e ek olarak seyyanen 4, ya da 5 bin TL zam verileceğini umut etmekteyiz.

Özellikler MHP genel başkanı Devlet Bahçeli'nin, emeklilere de seyyanen zam verilmesi talebinden sonra, bu durumun gündeme gelmesi beklenmekte. 

Çünkü, seyyanen zam tarzı bir artış yaşanmazsa emeklilere verilecek zam sonrasında, emeklileri ciddi şekilde zor günler bekliyor diyebiliriz. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak