Bir Öğretmenimiz Daha Coronadan Dolayı Hayatını Kaybetti

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

20 Gün önce corona virüse yakalanan 64 yaşındaki emekli öğretmen gördüğü tedavide olumlu sonuç alamayınca hayatını kaybetti. Bir bağışçı tarafından plazma bağışlanan emekli öğretmen tedaviye yanıt vermedi ve bu yüzden hayatını kaybetti
Daha önce de haberlerimizde yer verdiğimiz öğretmenlerimiz ve okul müdürlerimizin ardından bu defa bir öğretmenimiz daha yakalandığı koronavirüs illetinden kurtulamadı ve maalesef yaşamını yitirdi.
Öğretmenimizin aldığı tedaviye olumlu cevap vermediği iddia edildi. İşte eğitim camiasını yasa boğan gelişmenin detayları:

Uşak'ta 64 yaşındaki emekli öğretmen korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Öğretmenin plazma tedavisi aldığı ancak tedaviye yanıt vermediği öne sürüldü.


Emekli öğretmen Hidayet Uysal (64), yaklaşık 20 gün önce korona virüs (Covid-19) belirtileri göstermesi üzerine hastaneye kaldırıldı.


Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan test sonucu Uysal'a korona virüs teşhisi koyuldu.

Teşhisin ardından tedaviye alınan Uysal'a bir bağışçı tarafından plazma bağışlandı. Plazma tedavisine başlanan Uysal, tedaviye yanıt veremeyerek hayatını kaybetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak