Bakanlık 1000 Liralık Pandemi Yardımı Veriyor. Tüm Vatandaşlara Ekran Açılıyor. İşte Başvuru Şartları

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Corona virüsü salgını nedeniyle Aile Çalışma ve Sosyal hizmetler bakanlığı her aileye 1000 liralık pandemi yardımı yapıyor. 1000 Liralık yardım almak isteyen vatandaşlar e- devlet üzerinden gerekli şartları oluşturduktan sonra başvuru yapabilirler

İşte 1000 liralık pandemi yardımının şartları ve ayrıntıları

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca sağlanan 1000 TL yardım başvurularında haftasonunun gelmesi ile birlikte tüm vatandaşlar için ekran açılıyor. e-Devlet üzerinden yapılacak 1000 TL pandemi yardımı başvurularında dikkat edilmesi gereken hususları aktarıyoruz. Ayrıca 1000 TL başvurularının hangi vatandaşlara ödenip hangi vatandaşlara ödenmediğine ilişkin şartları da hatırlatıyoruz. İşte Mayıs ayı içinde pandemi başvurusunda bulunacak olan vatandaşların dikkat etmeleri gereken tüm noktalar. 

1000 TL PANDEMİ BAŞVURU EKRANI HERKESE AÇILDI

Aile Bakanlığı'nca açıklanan başvuru detaylarına göre vatandaşların başvurularını T.C. kimlik numalarının son rakamına göre haftanın belirli günlerinde yapacakları açıklanmıştı. Bu sisteme göre; Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarasının son hanesi; 0 olan vatandaşlar 1000 TL pandemi yardımı başvurularını Pazartesi günü yapacaklar.  2 olan vatandaşlar 1000 TL pandemi yardımı başvurularını Salı günü yapacaklar. 

4 olan vatandaşlar 1000 TL pandemi yardımı başvurularını Çarşamba günü yapacaklar.  6 olan vatandaşlar 1000 TL pandemi yardımı başvurularını Perşembe günü yapacaklar.  8 olan vatandaşlar 1000 TL pandemi yardımı başvurularını Cuma günü yapacaklar.  * Haftasonunun gelmesi ile birlikte 1000 TL başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar herhangi bir şart olmadan Cumartesi Pazar günleri başvurularını e-Devlet üzerinden yapacaklar. 

PANDEMİ YARMI BAŞVURU ŞARTLARI 

1000 TL yardım alabilmek için başvuruda bulunan vatandaşların başvuru değerlendirmeleri gelir durumuna göre yapılacak. Belirli bir gelir seviyesinin üzerinde olan vatandaşlara 1000 TL yardım ödemesi yapılmayacak. Ayrıca yardım ödemesi aynı aileden sadece bir kişiye yapılacak.  SORGULAMA EKRANI e-Devlet üzerinden Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın sağladığı 1000 TL pandemi yardımı için başvuru yapan vatandaşlar başvurularını daha sonra takip edebilecekler. Vatandaşlar e-Devlet üzerinden başvuru yaptıkları sayfa aracılığıyla 1000 TL yardım için başvurularının ne durumda olduğunu sorgulayabilecekler.  Emlak365.com

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Gökhan Yılmaz 4 yıl önce

Kendi yandaşlarinizda fakire fukaraya sıra gelmiyor !

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak