Bakan Ziya Selçuk'tan Yüz Yüze Eğitim Açıklaması

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Kabine toplantısının ardından, Ramazan ayının ilk 2 haftasında kısmi kısıtlamalar yapılacağı açıklanmıştı.
Bugün itibariyle tüm Türkiye'de yüz yüze eğitime ara verildi. Yüz yüze eğitimin ertelendiği sınıflar, tüm ilkokullar 5. 6. 7. 9. 10. ve 11. sınıflar oldu.
Sızana hazırlanan 8 ve 12. sınıflar ise yüz yüze eğitime devam edecek. Bakanlık uzaktan eğitime ilişkin tüm detayları açıkladı.
İşte uzaktan eğitime dair tüm detaylar

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan okulların kapanması ve yüz yüze eğitime ilişkin son dakika haberi... Türkiye genelinde 8 Mart tarihinde başlayan yüz yüze eğitime vaka sayılarının artması nedeniyle ara verildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada iki haftalık kısmi kapanma uygulanmasına geçileceğini söylerken yüz yüze eğitime de ara verildiğini duyurdu. Bugün itibarıyla 8 ve 12'nci sınıflar ile okul öncesi eğitim kurumları dışındaki tüm kademelerde yeniden uzaktan eğitime geçiliyor. İşte konuyla ilgili tüm detaylar:

SON DAKİKA MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK AÇIKLADI: 8 VE 12'NCİ SINIF HARİÇ BUGÜN İTİBARIYLA...

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı kabine toplantısı kararlarına ilişkin önce İçişleri Bakanlığı genelgesi yayınlandı. Ardından Milli Eğitim Bakanlığı genelgesi 81 ilin valiliğine gönderildi. Bu kapsamda atılacak adımlarla ilgili olarak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan peş peşe açıklayıcı bilgilendirmeler geldi. Buna göre Türkiye'de okulların ne kadar kapalı kalacağı, yüz yüze eğitime nerelerde ve nasıl ara verileceği netleşti.

Kaynak: Ceyda Karaaslan-Sabah

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak