AYDIN BİLİM SANAT MERKEZLERİ EMNİYET TEŞKİLATI MENSUPLARINI UNUTMADI !...

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

           Aydın İl Milli Eğitim Müdürümüz Seyfullah OKUMUŞ’un önderliğinde başlayan çalışmalar sonucunda; Müdürlüğümüze bağlı Efeler Ticaret Borsası Bilim ve Sanat Merkezi, Söke Bilim ve Sanat Merkezi ile Nazilli Bilim ve Sanat Merkezi tarafından toplam 380 adet yüz koruyucu siperler ilçe emniyet müdürlüklerine teslim edildi.
            Söke Bilim ve Sanat Merkezimiz, 17.04.2020 tarihi itibariyle ilçe genelindeki kamu kurum ve kuruluşlarına 1550 adet yüz koruyucu siper teslimatı yaparken; 4730 adedi Konya, Bartın, Kars, Bingöl, Karabük, Rize, Afyonkarahisar /Dinar, Çankırı, Balıkesir/Karesi, Ankara/Yenimahalle, Bursa /Nilüfer, Bursa/Mustafa Kemalpaşa ve Sinop Bilim Sanat Merkezleri başta olmak üzere Gayrettepe Emniyet Müdürlüğü’nün de dahil olduğu Türkiye genelinde toplamda 6280 adet yüz koruyucu siperliğin teslimatını yapmış durumdadır. 
    Ayrıca covid-19 nedeniyle nefes almakta güçlük çeken hastalara hava borusu takılması esnasında kullanılan laringoskop ile ucundaki 5.5 mm çapındaki kamera vasıtasıyla işlem esnasında görüntü alınabilen ve entübasyon işlemi gerektiren hastalarımızda kullanılmak üzere gerekli olan laringoskop üretimine de başlanmış ve  şu ana kadar 8 adet video laringoskop üretilerek 6 adeti Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet hastanemize teslim edilmiştir.
          İl Milli Eğitim Müdürümüz Seyfullah OKUMUŞ; “Yaşadığımız bu zorlu süreçte virüsle mücadele anlamında tüm kamu kurumları üzerlerine düşeni fazlasıyla yapıyor. Fakat özellikle sahada birebir salgınla mücadele eden Sağlık Çalışanlarımız ve her alanda olduğu gibi devletin gücünü vatandaşlarımıza bir kez daha hissettiren Emniyet Mensuplarımız bizim önceliğimiz. Eğitim camiasının mihenk taşlarından Bilim ve Sanat Merkezlerimiz ve öğretmenlerini yaptıkları bu fedakârca çalışmalarından ötürü tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi…


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak