Ataması Yeni Yapılan Öğretmen Görev Yerine Giderken Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Son atamada Yozgat'a ataması yapılan ve ailesiyle birlikte görev yerine giderken trafik kazası geçiren genç öğretmen maalesef hayatını kaybetti

Yozgat haberi... Yozgat'ta yeni atanan öğretmen kazada yaşama veda etti. Hatice Sağkol'un Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan son sözleşmeli öğretmen kurasında Doğankent'e atandığı ve ailesiyle beraber görev yerine kazada hayatını kaybettiği açıklandı.
Uğur Sağkol yönetimde olan 71 EF 803 plakalı otomobilin Yozgat-Sivas kara yolu İnceçayır köyü mevkisinde devrilmesi sonrasında acı haber geldi.

Yaşanan trafik kazasında sürücüyle beraber aynı aileden "Adem, Arzu, Demet ve Hatice Sağkol" yaralanarak hastaneye kaldırıldı.


 
Yaralıların 112 Acil servis ambulansıyla beraber Yozgat Şehir Hastanesi ve Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürüldükleri bildirildi.
ACI HABER GELDİ !

Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Doğankent beldesine Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak atanan 26 yaşındaki Hatice Sağkol yaralı olarak kaldırıldığı şehir hastanesinde yapılan çabalara rağmen kurtarılamadı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak