Ara Tatil Sonrası Okullar Açılacak mı?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Geçtiğimiz ara tatil uygulaması ilk kez gerçekleştirilmişti. 2020-2021 eğitim öğretim yılı çalışma takvimine göre, milyonlarca öğrenci 16 Kasım Pazartesi Kasım ara tatiline başlayacak. Beş gün devam edecek olan tatilde , öğrenciler her hangi bir ders işlemeden tatilin keyfini çıkaracak.
Mart ayından beridir ülkemizde ve dünyada etkisi hızla artan salgın sürecinde, insanlar endişe duymakta. Milyonlarca velinin , öğrencinin ve velinin aklında tek bir soru var. Okullar ara tatil sonrasında yeniden kapanacak mı? Vaka sayılarında yaşanan hızlı artış, okulların tekrar kapanmasını gündeme getiriyor. 
Türkiye’de son günlerde gerek Corona tablosuna, gerekse yetkililerin ifadelerine bakıldığında başta İstanbul üzere vaka sayılarının pik yaptığı görülüyor. Virüsün özellikle bir çok şehirde pik yaptığı düşünüldüğünde, okulların ara tatilden sonra tekrar açılmama sını gündeme getiriyor. Bu konuya ilişkin resmi makamlardan henüz resmi bir açıklama yapılmasada, ilerleyen günlerde konunun netlik kazanacağı düşünülmekte

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak