24 Saatte Dört Sağlık Çalışanımız Daha Korona Nedeniyle Hayatını Kaybetti

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Sağlık çalışanlarımız korona nedeniyle hayatlarını kaybetmeye devam ediyor. Değerli insanlarımız bir bir aramızdan ayrılıyor. İçinde bulunduğumuz pandemi döneminde en fazla ihtiyaç duyduğumuz ve bizlere en fazla yardımda bulunan sağlık çalışanlarımız korona nedeniyle aramızdan ayrılıyor. 

Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğü'nde görev yapan Muhasebe Birim Sorumlusu Murat Bayram ve Manisa'nın Salihli ilçesinde özel bir hastanede çalışan Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Cemal Yıldız'ın vefatıyla birlikte son 24 saatte 4, toplamda 339 sağlık çalışanı corona virüsü nedeniyle hayatını kaybetti.
Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğü’nde görev yapan Muhasebe Birim Sorumlusu Murat Bayram ve Manisa’nın Salihli ilçesinde ise özel bir hastanede çalışan Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Cemal Yıldız, COVID-19 nedeniyle kaybetti.

Murat Bayram Dr. Cemal Yıldız’ın ölümüyle birlikte son 24 saatte 4 sağlık çalışanı hayatını kaybetti. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde görev yapan Kimyager Cemal İrten ve Samsun’un Ayvacık ilçesinde görev yapan Eczacı Köksal Türkel, son 24 saatte yaşamını yitiren sağlık çalışanları arasında yer alıyor.

Sözcü

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak