Tek Bir Tabloda Öğretmenlerin ve Okul Müdürlerinin Alabileceği ve Alamayacağı Tüm Ek Ders Ücretleri

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Tek Bir Tabloda Öğretmenlerin ve Okul Müdürlerinin Alabileceği ve Alamayacağı Tüm Ek Ders Ücretleri

Öğretmenler ve Okul Müdürleri hangi ek ders ücretlerini alabilir hangilerini alamaz. Mevzuat Uzmanı Sedat DEĞER tek bir tabloda gösterdi.

 Sedat DEĞER  kaleme aldığı yazısında 2024 ve 2025 yıllarını kapsayan Toplu Sözleşme dahil olacak şekilde en güncel hali ile Öğretmenlerin ve Okul Müdürlerinin Alabileceği ve Alamayacağı Ek Ders Ücretleri Tablosu’nu hazırlayarak kamuoyu ile paylaştı.

Okul müdürlerinin çıktısını alıp ek ders hesaplarken ihtiyaç duyduğu her an bakabileceği ve 2024 yılındaki artan veya değişen ek ders ücretleri dahil tüm ek ders kalemlerinin yer aldığı tablo hazırlandı…

1 Ocak 2024 yılından itibaren uygulanmaya başlayan ve 2024 ile 2025 yıllarını da kapsayan; okul müdürleri ile öğretmenlerinin ek ders ücretlerinde önemli iyileştirmeleri içeren 7. dönem toplu sözleşmenin resmi gazetede yayımlanmasından sonra merak edilen soruların başında 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren okul müdürleri ile öğretmenlerin en güncel hali ile hangi ek ders ücretlerini alabileceği hangilerini ise alamayacağı hangilerinde ise artış olduğu gelmektedir.

Bu şekilde alınabilecek veya alınamayacak ek ders ücretlerini içeren bilgilere ise Eğitimci Yazar Sedat DEGER'in hazırlamış olduğu tabloda yer verildiği görülmektedir.

İşte Sedat DEĞER’in hazırladığı Toplu Sözleşme Sonrası 2024 ve 2025 yıllarında Müdür ve Öğretmenlerin alabileceği ve alamayacağı Ek Ders Ücretlerini İçeren Tablo; 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Nazilli Haber

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak