Sorumluluk Sınavı Ek Ders Ücreti Ne Kadar?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Sorululuk sınavı ne zaman yapılır? Sorumluluk sınav ücreti ne kadardır? Sorumluluk sınavına katılan öğretmenler, ne kadar ücret alırlar? Sorumluluk sınavında kaç öğretmen görev alabilir? Sorumluluk sınavı görevli öğretmene ne kadar ek ders ödemesi yapılıyor?

Sorumluluk sınavına ilişkin MEB yönetmeliği, şu şekilde bir açıklamada bulunmuştur?

Yönetmelik Değişik: RG 16/9/2017-30182) 
a) Sorumluluk sınavları, ders yılı içerisinde  yapılan Yazılı ve veya uygulamalı sınav esaslarına göre birinci dönemin ilk haftası ile ikinci  dönemin ilk ve son haftaları içerisinde iki alan öğretmeni, bulunmaması hâlinde biri alan  öğretmeni olmak üzere iki öğretmen tarafından yapılır.
Burada yazılı ve uygulamalı sınav esaslarına göre yapılır dediğine göre normal sınav gibi 40 dakikalık ders içinde  yapılıp ücreti de 5 ek ders şeklinde ödenmektedir.

Farklı kademelerde 30'u geçmeyen öğrenciler aynı dersten sınav oluyorsa tek sınıfta yapılır, görev alan iki öğretmene de 5 saat ek ders ödenir.
Her farklı ders sınavı için +5 ödenir.

Anahtar Kelimeler:
Sorumluluk Sınavı Ek Ders Ücreti Ne Kadar?Sorumluluk Sınavı Ek Ders Ücreti Ne KadarSorumluluk Sınav ücreti Ne KadarSorumluluk Sınavı ücreti Kaç Ek DersSorumluluk Sınavı Hangi Tarihte YapılırSorumluluk Sınav TarihleriSorumluluk Sınavı Ek Ders ücretiSorumluluk Sınavı Ek Dersi Kaç LiraSorumluluk Sınavına Kaç öğretmen GirerSorumluluk Sınavına Giren öğretmen SayısıSORUMLULUK SINAVISorumluluk Sınav ücret HesaplamasıSınav Görevlerine Bağlı Olarak Kimlere Kaç SaatSorumluluk Sınavlarında Ek Ders Alınır Mı?Sorumluluk Sınavlarında Ek Ders Alınır MıEk Ders ücreti 2022 Ne Kadar1 Saat Ek Ders ücreti Ne Kadar?1 Saat Ek Ders ücreti Ne KadarSorumluluk Sınavı Kaç Ek Ders ücreti?Sorumluluk Sınavı Kaç Ek Ders ücretiSorumluluk Sınavına Katılan öğretmene ücret ödenirmiSorumluluk Sınavına Giren öğretmene ücret ödenirmiSorumluluk Sınav Tarihleri Ne ZamanSorumluluk Sınavı Ne Zaman YapılırSorumluluk Sınavı Için Kaç öğrenci GerekiyorSorumluluk Sınav Görevi Olan Öğretmene Ek Ders ÜcretiGözetmen öğretmenlere 5 Saat Ek Ders ücretiSorumluluk Sınav ücreti HesaplamasıEk Ders KararıSorumluluk Sınavı NedirSorumluluk Sınavına Kimler GirebilirSorumluluk Sınavına Hangi öğrenciler GirerSorumluluk Sınavı Hangi Ayda OlurSorumluluk Sınavı Ek Ders ödemesiSorumluluk Sınav ücretiSorumluluk Sınavında Ek Ders Kesilir MiEk Ders ücretiSorumluluk Sınavı Ek Ders YönetmeliğiSorumluluk Sınavı ücreti Ne KadarSorumluluk Sınavları ücret YÖNETMELİĞİSorumluluk Sınavı Ek Ders TutarıSorumluluk Sınavı Ek Ders TutarıSorumluluk Sınavına Kaç öğretmen Giriyor

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak