Öğretmenler 27-30 Haziran Döneminde Ek Ders Alacaklar mı?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Öğretmenler 27-30 Haziran Döneminde Ek Ders Alacaklar mı?
Okulların kapanmasına sayılı günler kaldı. 2021-2022 Eğitim öğretim yılı 17 Haziran Cuma günü sona erecek. Milyonlarca öğrenci 3 aylık uzun bir tatile çıkarken, öğretmenler ise bir haftalık hizmet içi eğitime tabi tutulacaklar.
Peki öğretmenlerin hizmet içi eğitimleri nasıl yapılacak? Hizmet içi eğitim kaç gün olacak? Hizmet içi eğitime katılmak zorunlu olacak mı?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bu sene için öğretmenlerin sene sonu seminerlerinin ÖBA üzerinden yapılacağını ve bir haftalık olacağını açıklamıştı. Ayrıca Bakan Özer, öğretmenlerin tatillerinin normalde 1 Temmuz itibariyle başlaması gerekirken, bu sene öğretmenlerin 27-30 Haziran tarihleri arasında idari izinli olacaklarını ve yaz tatiline erken çıkacaklarını açıkladı.

Seminer dönemini kapsayan zaman diliminde ek dersler ödenmektedir. Peki 27-30 Haziran tarihleri arasında ek ders ödenecek mi? Yaz tatilinde ek ders ödemesi yapılır mı? 27-30 Haziran döneminde ek ders ödenecek mi?

Bu tarihleri kapsayan dönemlerde maalesef öğretmenler ek ders alamayacaklar. 

Yaz tatili döneminde öğretmenler ek ders alamazlar, sadece okul idarecileri ek derslerini almaya devam ederler. 

Anahtar Kelimeler:
Hizmet Içi Eğitime Katılmak Zorunlu Olacak MıHizmet Içi Eğitime Katılmak Zorunlu Olacak Mı?öğretmenlerin Hizmet Içi Eğitimleri Nasıl YapılacakHizmet Içi Eğitim Kaç Gün OlacakHizmet Içi EğitimEylül Seminer ücreti Ne KadarMEB Ek Ders YÖNETMELİĞİMEB Ek Ders KararıYönetici Ve öğretmenlerin Ek Ders Yönetmeliği Son HaliEk Ders ücreti 2022Seminer Dönemi Idareci Ek Dersücretli öğretmenler Seminere Katılması Zorunlumuücretli öğretmenler Seminere KatılacakmıSeminere Katılım ZorunlumuSeminer Kaç GünSeminer Dönemi Ek Ders ödenirmiöğretmen Ek Dersi Ne Zaman ödenmez20222022 Yılı27 30 Haziran Dönemi Ek Ders ödenecekmi2022 Ocak Ek Ders ücreti Ne Kadar2022 Ocak Ek Ders ücreti Ne Kadar?2022 öğretmen Nöbet Kaç Ek Ders2022 öğretmen Nöbet Kaç Ek Ders?Öğretmen En Fazla Kaç Saat Ek Ders AlabilirÖğretmen En Fazla Kaç Saat Ek Ders Alabilir?30 Saat Derse Giren Branş öğretmeni Kaç Saat Ek Ders Alır30 Saat Derse Giren Branş öğretmeni Kaç Saat Ek Ders Alır?öğretmenler Haziran Ayında Kaç Günlük Ek Ders Alacaköğretmenler Haziran Ayında Ek Ders AlabilecekmiÖğretmenlerin 2022 Yılı Haziran Ayı Mesleki çalışmalarıöğretmenler Ağustosta Ek Ders Alacakmıöğretmenelr Temmuz Ayında Ek Ders Alacakmıöğretmenelr Haziran Ayında Ek Ders AlacakmıOkulların Kapandıktan Sonra Ek Ders ödenirmi27 30 Haziran Tarihlerinde Ek Ders ödenecekmiöğretmenler Idari Izinliyken Ek Ders Alabilirmiöğretmen Ek DersiIdari Izinde Ek Ders ödenirmiöğretmenEk DersÖğretmenler 27-30 Haziran Döneminde Ek Ders Alacaklar MıÖğretmenler 27-30 Haziran Döneminde Ek Ders Alacaklar Mı?

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak