Ek Ders Banka Listelerinin Elektronik Ortamda Gönderilmesi

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

EK DERS BANKA LİSTELERİNİN YAPI VE KREDİ BANKASINA  (https://www.yapikrediinvestorrelations.com/tr/yapi-kredi-hakkinda/akordiyon-liste/Ust-Yonetim/268/0/0)DA ELEKTRONİK ORTAMDA GÖNDERİLMESİ
Bilindiği üzere, Kamu Harcama ve Muhasebe Bilişim Sistemi (KBS) üzerinden ek ders ödemesi gerçekleştirilen harcama birimlerinde çalışan kamu personeline ait ek ders banka listeleri, yapılan protokoller çerçevesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş, T.C. Ziraat Bankası A.Ş, Türkiye Garanti Bankası A.Ş, Türkiye İş Bankası A.Ş., Türk Ekonomi Bankası A.Ş ve Akbank T.A.Ş 'nin bilgi işlem merkezlerine elektronik ortamda Bakanlık merkezinden gönderilmektedir.
Bu kapsamda, Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ile de ek ders banka listelerinin anılan bankaya elektronik ortamda aktarımına ilişkin imzalanan Protokol uyarınca, belirlenen harcama birimleri ve illerde pilot uygulama yapılmış ve uygulamanın tüm harcama birimlerinin kullanımına açılmasına karar verilmiştir.
Bu bağlamda, ek ders banka listeleri 02.05.2024 tarihinden itibaren Yapı ve Kredi Bankasına da Bakanlık merkezinden elektronik ortamda gönderilecektir.
Bu nedenle; Muhasebe birimine gönderme işlemi tamamlayan Kurumların Ek Ders Modülünde yer alan "Banka Aktar" sayfasından "BANKA LİSTESİ GÖNDER" butonuna basılarak banka listesini aktarması gerekmektedir.
Bilgileri ile gereğini önemle arz ve rica ederim.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak