29 Mayıs Tarihinde Hangi Ek Ders Ücretleri Ödenir ve Hangileri Ödenmez?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

29 Mayıs Tarihinde Hangi Ek Ders Ücretleri Ödenir ve Hangileri Ödenmez? 1-15-19 ile 29 Mayıs 2023 Tarihlerinde Hangi Ek Ders Ücretleri
 

Ek ders Karar Madde 16 Ders Görevinin Yapılmış Sayılacağı Hâller
 

MADDE 16- (1) Bir öğretim yılında 90 günü geçmemek üzere, bu Karar kapsamında bulunan personelden; b) (Değişik: 13/07/2007 tarihli ve 2007/12399 sayılı BKK) (Değişik: 18/04/2008 tarihli ve 2008/13567 sayılı BKK) İl düzeyinde millî ve mahalli bayramların kutlamaları için kurulan hazırlık komitelerinde görevlendirilen yönetici ve öğretmenler, millî ve mahalli bayramların hazırlık çalışmalarına katılan yönetici ve öğretmenler, söz konusu bayramların hazırlık çalışmalarına ve törenlerine sınıf veya okul bütünlüğünde katılan öğrencilerin öğrenim gördüğü eğitim kurumlarının yönetici ve öğretmenleri ile millî bayramlar nedeniyle tatil edilen günlerde ders görevlerini yerine getiremeyen yönetici ve öğretmenler, bu sürelerde üzerlerinde bulunan aylık karşılığı ders, varsa ek ders, ders niteliğinde yönetim ve hazırlık ve planlama görevlerini yapmış sayılırlar.
 1 Mayıs günü nöbet ve egzersiz dışında her şey ödenir. (Ders, destek eğitim, evde eğitim...vs) 1 Mayıs günü için e-kurs modülü planlama yapmamıştır. O gün kapalıdır.
Dolayısı ile planda olmayan dyk ödenmez. İyep de planlanmaması gerekir. HEM de planlanmaz.
 13 Mayıs için planlı olan ders/kurs yapılır. Bir engel yok.
 14 Mayıs seçim günü idari bir tatil yok. Dolayısı ile o güne denk gelen ders, kurs varsa ve yapılırsa ödenmez diye bir mevzuat yok.
 15 ve 29 Mayıs idari tatil, nöbet ve egzersiz dışında HER ŞEY ödenir. İdareciler okulda olur.
 19 Mayıs da tıpkı 1 Mayıs gibi. Nöbet egzersiz dışında her şey ödenir. Dyk planda olmadığı için ödenmez. İyep de planlanmaması gerekir. HEM kursları da planlanmaz.
 Seçim toplantısına giden öğretmenin ek dersi girmediği saat kadar kesilir.
 Seçim toplantısına giden idareci, rehber, BTR nin yarım günü geçmeyen durumlardan ek dersi tam ödenir.
 Ücretli öğretmenlere fiilen yapılmayan hiçbir göreve ücret ödenmez.
 1,15 ve 29 Mayıs Pazartesi günleri ücretler maaş karşılığına sayılacağı için Yüksek lisans ödemesi yapılmaz. 19 Mayıs Cuma günü fiilen ders yapılmadığı için 110 koddan ödeme yapılacaktır.

Hazırlayan: Web’de Öğren – Habib OCAK - 24.05.2023
 

Anahtar Kelimeler:
Ödenir Ve Hangileri Ödenmez?Ödenir Ve Hangileri Ödenmez29 Mayıs Tarihinde Hangi Ek Ders Ücretleri Ödenir Ve Hangileri Ödenmez?29 Mayıs Tarihinde Hangi Ek Ders Ücretleri Ödenir Ve Hangileri Ödenmez29 Mayısta Hangi Ek Dersler ödenir29 Mayısta Hangi Ek Dersler ödenmezEk Ders ücretleriEk DersEk Ders ücreti29 Mayısta Hangi Ek Ders ödenir29 Mayısta Hangi Ek Ders ödenmezEk Ders Ve Mali KonularDERS VE EK DERS GÖREVİ SORULAR29 Ekimde Kurs ücreti ödenir Mi?29 Ekimde Kurs ücreti ödenir MiHangi Resmi Tatillerde Ek Ders ödenir?Hangi Resmi Tatillerde Ek Ders ödenirHangi Hallerde Ek Ders ücreti ödenmez?Hangi Hallerde Ek Ders ücreti ödenmez29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Ek Ders ödenir Mi?29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Ek Ders ödenir Mi29 Mayısta ücretli öğretmenler Ek Ders Alacakmı29 Mayısta Ek Ders ödenecekmi29 Mayısta Ek Ders ödenirmi29 Mayısta Hangi Ek Dersler ödeniyor29 Mayısta Ek Ders ödemesi29 Mayısta Hangi Kurslar Yapılır29 Mayısta Hangi Ek Kurslar Yapılacak29 Mayısta Dyk Varmı29 Mayısta Dyk YapılacakmıEK DERS ÖDENMEZEk Ders ödenirHangiödenmezödenirEk Ders ödenmeme Durumları1 Mayısta Hangi Ek Dersler ödenir1 Mayısta Hangi Ek Dersler ödenmez19 Mayısta Hangi Ek Dersler ödenir19 Mayısta Hangi Ek Dersler ödenmezHANGİ EK DERS ÜCRETLERİ ÖDENİR HANGİLERİ ÖDENMEZ?HANGİ EK DERS ÜCRETLERİ ÖDENİR HANGİLERİ ÖDENMEZ29 MAYIS TARİHİNDE HANGİ EK DERS ÜCRETLERİ ÖDENİR HANGİLERİ ÖDENMEZ?29 MAYIS TARİHİNDE HANGİ EK DERS ÜCRETLERİ ÖDENİR HANGİLERİ ÖDENMEZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak