1 Ocak'ta Öğretmenlere Ek Ders Ödenecek mi?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Ocak resmi tatilde, öğretmenlere ek ders ücreti ödenecek mi? 1 Ocak'ta hangi ek ders ücretleri ödenir veya ödenmez? 1 Ocak resmi tatilde, ek ders ücreti hangi öğretmenlere ödenir? Ek ders ne zaman ve hangi durumlarda ödenir? Resmi tatillerde ek ders ödemesi yapılır mı? 1 Ocakta ek dersler ödenecek mi? Detaylar haberimizde
2023 Yılının son günlerine yaklaşırken, 1 Ocak Pazartesi günü resmi tatilde, öğretmen ek derslerinin ödenip ödenmeyeceğine dair sorulara yanıtlar aranıyor.

Peki 1 Ocak Pazartesi günü, öğretmenlerin ek ders ücretleri ödenecek mi? 2024 Yılının ilk günü olan 1 Ocak'ta, ek ders ödemesi yapılıyor mu?

2022-2023 yıllarını kapsayan Toplu Sözleşme ile 1 Ocak tarihine denk gelen ek ders ücretleri ödeniyordu. Bu madde 2024-2025 yılları için de devam edecek.

Yani öğretmenlere ve okul yöneticilerine 1 Ocak 2024 Pazartesi günü için ek ders ücreti ödenecektir. Ancak nöbet ek ders ücretleri ödenmeyecektir.

Peki Ücretli Öğretmenler 1 Ocak'ta Ek Ders Ücreti Alabilir mi?

Ücretli öğretmenler, MEB'e bağlı devlet okullarında maaş karşılığı değil, girdikleri ders saati karşılığında ek ders ücreti almaktadırlar. 1 Ocak resmi tatil olduğu ve ders işlenmeyeceğinden dolayı, ücretli öğretmenler o gün için ek ders ücreti alamayacaklardır. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak