Zor Öğrenci Yüzünden Tüm Sınıfa Küsmeyin

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!


Akıllı Sınıf Yönetimi: Zor Öğrenciler Üzerindeki Zorlamaların OlmamasıKızgın hissetmek normaldir.

Nasıl yapamazsın? Okul yılını mahvedecek bir öğrencin var.

Her gün yıkıcılar. Kaba ve saygısızlar.

Sınıfınızın geri kalanından daha fazla sorun, daha çok kaosa ve daha fazla düzensizliğe neden olurlar.

Olumlu çabalarına rağmen, özel olarak güvendiniz.

Onların yanlış davranışlarına boyun eğiyorsunuz ve öğretme yeteneğinizi ne kadar derinden etkiliyorsunuz.

Bununla birlikte, düzenli bir SCM okuyucusanız, o zaman, kızgınlığın sizi iyi olmadığını biliyorsunuzdur. Aslında, işleri daha da kötüleştirir çünkü ne kadar zor olursa olsun, saklanamayacağınız bir şeydir.

Her zaman yüzeye çıkar.

Bazen sadece bir bakış, mikro ifade ya da herkese karşı konuştuğunuz şekilde bir nüans. Ama orada ve bunu biliyorlar.

Onu görebilir ve omuzlarında ağırlığını taşıyan sırt çantası gibi hissedebilirler.

Önceki makalelerde, zor öğrencileri sevmeyi, sadece en iyilerini görmeyi seçme gücü hakkında konuştuk .

Bu tavsiyeyle özgürleştirilen ve en zorlu öğrencileri üzerinde yarattığı etkiden çok memnun kalan birçok okuyucudan haber aldık.

Ama onu kucaklayamayan başkaları da var.

Şüphesiz deniyorlar. Tüm gücüyle deneyler. Onlardan hoşlanmak istiyorlar. Kendilerini sevmeyi taahhüt ederler. Doğru olduğunu biliyorlar ve stratejinin etkinliği konusunda ikna olmuşlar.

Ama itme geldiğinde, Anthony ya da Michelle harika bir ders çıkardığında ya da onursuzca onlara saygısızlık ettiğinde, her şey pencereden dışarı çıkar. Sinir bozucu düşmanlıklarını silmiş gibi görünmüyorlar.

Peki çözüm nedir?

Çözüm, öğrencinin hatası olmadığını fark etmektir. Hat boyunca bir yerlerde hayatlarındaki yetişkinler tarafından hayal kırıklığına uğradılar. Her yetişkin değil, aklından çıkar. Bazen sadece bir tane olabilir.

Müdahalenin laneti, taciz ve ihmalin acısı, ya da yoksulluk, açlık ya da diğer travmaların kalıntısı olabilir.

Ancak, otoriteye tabi olduklarında, bazen de haksız bir şekilde, karşıt ya da karşıt olarak gördükleri zaman, en keskin biçimde kendini gösterir.

Bu onların kendi davranışlarından sorumlu olmadıklarını söylemez. Onlar% 100. Ama onların önünde duran sensin. Yaşam kurallarının temel kurallarını belirleyen ve talimat veren otorite figürün. (Gözlerinde onlara ne yapmaları gerektiğini söyler.)

Ve böylece onların karşı karşıya kaldıkları sensin. Onu dışarıda tutuyorsunuz. Tabi öyle olmadıkça, onların gerçekten konuşup davranmadığı fikrini kabul edersiniz, bunun yerine acı ve acıyı içeride kırar .

Bu gerçekliği kavramak, şeyleri perspektife sokmanın ve şefkat ve anlayışla sarsılmayacağınız kızgınlığın yerini almanın bir yolunu sunuyor.

Aslında, zahmetsizce yapıyor.

Büyük resme bakıldığında, davranışlarının her şeyin anlaşılması, inandığı ve güçlü sınırlar getirme arzusunun çığlıklarını çektiğini fark ederek, dünyanın en doğal şeylerinden hoşlanmayı seçmeyi tercih ediyor.

Sabah sürüşünü, korkuyla değil, amaçlarla dolu okula yapar. Kalbinizi yumuşatır ve ihtiyacınız olan sabır, nezaket ve sevgi ile sizi emer.

Ve bu tüm farkı yaratıyor.

Bu, asla standartlarınızı düşüreceğiniz veya onları sorumlu tutamayacağınız anlamına gelmez. Aşk, her şeyden önce, bir duygu değildir. Daha ziyade, başkaları için en iyisinin aktif arayışıdır.

Ama bunu bir kez gördüklerinde, bir kez onlara, onların kendi taraflarında olduğunuzu ve köşelerinde birleştiklerini görür. . .

Davranışları değişecek.

Henüz yapmadıysanız, lütfen bize katılın. Bedava! Buraya tıklayın ve e-posta kutunuzdaki her hafta böyle bir makale almaya başlayın.

Kaynak: https://www.smartclassroommanagement.com/2018/10/06/anger-resentment-difficult-students/

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak