Ziraat Bankası Eğitim Kredisi Veriyor

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Ziraat Bankası Eğitim Kredisi Veriyor: Eğitim gören öğrencilere tüm kademeler için, Ziraat Bankası kredi verecek. Ziraat Bankası maddi durumu yetersiz olan ailelere her türlü okul için nakit destek vermeye hazırlanıyor.
Okullar kademeli olarak tekrar açılmaya başladı. MEB'den yapılan açıklamaya göre, tüm sınıflar 23 Kasım Pazartesi itibariyle yüz yüze eğitime tekrar başlayacak. Ziraat Bankası her türlü okul, dershane, üniversite veya kurslara giden öğrenciler için 36 ay vadeli kredi vermeye hazırlanıyor.

Ziraat Bankasından yapılan duyuru detayları haberimizin içerinden ulaşabilirsiniz. Ders Çalışmak Sizden, İhtiyaçlarınızı Karşılamak Bizden! Her türlü okul, üniversite, kurs veya dershane giderinizin finansmanı için size özel Eğitim Kredimize hemen başvurun; 36 aya kadar vade imkânı sayesinde ihtiyaçlarınız için geleceğinize ara vermeyin.​

Ziraat Bankası tarafından duyurulan bu kredi kampanyası kapsamında 36 ay vade imkanı bulunuyorken taksitli veya Kredili Mevduat Hesabı şeklinde kredi kullandırılacaktır. 

Bunun yanı sıra bu kredi öğrenci, kursiyer velilerine, öğrencinin veya kursiyerin bu tür eğitim masraflarını üstlenen herhangi bir aile biriyine veya düzenli ile sürekli gelir sağlayan bir mesleği var ise öğrenciye veya kursiyere verilebilecektir. Bu durumların dışında kredi ödemesi yapılmayacaktır.

Ziraat Bankası tarafından duyurulan eğitim kredisi kampanyasının detayları için TIKLAYIN.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak