YEĞİTEK’te devir teslim töreni yapıldı

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Bilal TIRNAKÇI’nın görevden ayrılmasının ardından Genel Müdürlüğü Eyyup TANYILDIZ devraldı. 3 Ağustos 2018 Cuma günü tüm kurum personelinin katılımıyla yapılan kısa bir törenle Eyyup TANYILDIZ YEĞİTEK Genel Müdürlüğü görevine başladı.

İki yıldır YEĞİTEK bünyesinde görev yapan Bilal TIRNAKÇI törende duygu ve düşüncelerini şu cümlelerle ifade etti: “Hizmette 33. yılımı yaşıyorum. Hamdolsun hep güzellikle geldik güzellikle gittik. Gittiğimiz yerlere de yine ilk günkü gibi dönerek arkadaşlarımızla selamlaştık. İnşallah bundan sonra da böyle olur. Hepinizden helallik istiyorum. Benim de hakkım varsa hepinize helal ediyorum.”

TIRNAKÇI’nın ardından kürsüye davet edilen yeni genel müdürümüz Eyyup TANYILDIZ da şunları söyledi: “Genel müdürümüzden başta iletişim olmak üzere çok şey öğrendim. Kamuya yaptığı hizmetlerden ötürü kendisine çok teşekkür ediyoruz. Şahsıma verilen bu görevi ülkemize, çocuklarımıza ve sizlere layık bir şekilde yapmaya çalışacağım.”

Tören, konuşmaların ardından çiçek takdimiyle sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak