Veliler Yüz Yüze Eğitimden Korkuyor

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Son bir senedir salgın nedeniyle okullar bir açık bir kapalı olarak yollarına devam ediyor. Normalleşme süreci sonrası tekrar açılan okullarda öğrencilerin bir çoğu yüz yüze eğitime devam etmiyor. Vaka sayılarında yaşanan hızlı artış nedeniyle aileler yüz yüze eğitime sıcak bakmıyor. 
Çocuğunu yüz yüze eğitime göndermeyen ailelerin sayısı ise , her geçen gün artmakta. Vatandaşların bir kısmı kesinlikle yüz yüze eğitim isterken, bir kısmı ise kesinlikle okulların kapatılması taraftarı. 

Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilen araştırmada “İlk ve orta öğretimde kademeli yüz yüze eğitim başladı. Siz bunu nasıl karşılıyorsunuz?” şeklinde sorulan soruya katılımcıların yüzde 62,5’i ‘doğru buluyorum’ cevabını vermişti. Aynı şekilde Ekim 2020 araştırmasında yer alan, “Milli Eğitim Bakanlığı’nın bazı sınıflarda yüz yüze eğitime başlamasını doğru buluyor musunuz?” şeklinde yöneltilen soruya evet diyenlerin oranı yüzde 60.9 olmuştu. Yine Ekim 2020 araştırmasında “Sizce üniversitelerde yüz yüze eğitim başlamalı mı?” şeklinde yöneltilen soruya katılımcıların yüzde 58,9 evet demişti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak