Uzaktan Eğitime Bir Fikrim Var

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

BÜYÜK YANILGI***

Okul müdürlerinin, ceza ve yaptırımları göze alarak yıllarca yaptığı ancak yetkililerce bir türlü kıymeti bilinmeyen çalışmaların ne kadar kıymetli olduğunu, son üç gün içinde herkes görmüş ve anlamış olmalı.

Salgın şartlarında, sene başında, hayati önemi olan temizlik, tadilat ve diğer hazırlıklar, yetkililerin büyük yanılgısı ve sesimize kulak tıkaması yüzünden bu yıl yapılamadı. Nasıl olsa okullar her türlü önlemi alıyordu ve okullar problemsiz açılıyordu.

Yanlışlar yanlışları kovaladı: Ehliyet ve liyakat söylemi huzuru kaçırdı. Veli katkısı, müfettiş baskısı ve soruşturmalara kurban edildi. Tecrübeli kadrolar dağıtıldı, şube müdürleri rotasyonu ile kaos oluşturuldu. Mart ayından beri okulların gelir kaynaklarının kesildiği görülmedi.

Maske üretmenin eğitime katkısı yok, sadece algı yönetimi ile tıkanırsınız dedik. Eğitim Şurası toplansın deyişimizin üzerinden üç ay geçti. Bakanlık birimleri arasında koordinasyon yok dedik. Okullarımıza haramzadeler dadandı, okullar zaten zor durumda dedik. DİNLEMEDİNİZ...

Alıntı: Talat Yavuz

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak