Uzaktan eğitim süreci İle ilgili, bazı sorunlar

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Arkadaşlarımızdan çok mesaj alıyoruz bu uzaktan eğitim süreci İle ilgili, bazı sorunlar var maalesef.
1- İnternet,alt yapı sorunu ve bunların her ikisi olsa bile bir evde öğrenci sayısı fazla olduğu için giremiyorlar aynı telefondan.
2-İlk canlı dersler olduğunda pedagojik ilkeler doğrultusunda 4 ders saati sınırlaması vardı resmî yazıda ve kesinlikle en uygun olanıydı.
6 ders saati öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi ekrana bağlı kılmak çok uygun değil. Olağanüstü bir dönemden geçiyoruz ders saatleri de bu döneme uygun bir şekilde hazırlanmalı.Eba tv programını göz önünde bulunduracağız, sokağa çıkma saatlerini de ve okula haftada bir gün gidiyoruz bu şekilde ders oluştururken zor oluyor yanlış anlama olmasın ders saati belirlemek kolay ama üst üste öğrencilerimizi 6 ders saati yapmak zorunda kalmak yorucu öğrenci ve öğretmen açısından.
4-Okul Öncesi öğretmenlerimize kesinlikle hak veriyorum ve bu şekilde karar alınmamalıydı.
5-Öğretmenler günü yaklaşırken şunu da dile getireyim, bize verilecek en büyük hediye geleceğimiz olan yavrularımızın eğitim sürecinden adil ve eşit bir şekilde yararlanma ortamını en güzel şekilde sunmalarıdır. Milli Eğitim Bakanımıza inanıyorum ve güveniyorum bu sorunlarımızı en aza indirecek İnşallah...
Sağlıkla kalın arkadaşlar...

Alıntı: Umud Yigid

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak