Üniversitelere göre yüksek lisans yapmak zorunludur

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Tüm öğretmenlerin, üniversite temelli öğretmen eğitmenlerine göre, mesleğe yönelik "kalitedeki en büyük adım değişimi" ni işaretleyerek ilgili bir yüksek lisans derecesi için çalışma yapmaları gerekmektedir.

Üniversiteler Öğretmen Eğitimi Konseyi (UCET), tüm öğretmenlerin, devlet tarafından finanse edilen bir yüksek lisans eğitimine veya beş yıl içinde sınıf çalışmalarıyla ilgili bir konuya veya konuyla ilgili çalışmalarına çalışıyor.

Bunun, "doğrudan öğrenci ve okul performansında bir iyileşmeye ve yeni öğretmenlerin işe alınmasına ve mesleklerinde kalmaya devam edilmesine" yol açacağına inanıyor.

Özel: DfE kuralı, kursiyerlerin sınıf “şoku” ndan ayrıldığını görüyor

Finansman:  Bilim ve MFL NQT'leri, öğretime devam etmek için £ 9K alacak

Bakış açısı:  'Twitter'da inlemeyi bırak - öğretimi satmamız gerekiyor'

Örgüt ayrıca, kamu tarafından finanse edilen okuldaki tüm öğretmenleri ve ileri eğitim kolejlerini “öğrencilerin nitelikli uzmanlar tarafından öğretilme hakkına sahip olduğu” gibi nitelikli öğretmen statüsüne (QTS) sahip olma çağrısında bulunuyor.

İngiltere’nin siyasi partileri Aralık ayında yapılacak genel seçime hazırlık için manifestolarını hazırlıyorlar.

UCET, “tüm usta nitelikli bir meslek” olarak öğretmenlik yapma taahhüdünün “1970'lerde tamamen yüksek lisanslı bir mesleğe dönüşmesinden bu yana kalite ve statüdeki en büyük adım değişimini işaretleyeceğini” söyledi.

UCET'in yürütme direktörü James Noble-Rogers şöyle dedi: “Tüm öğretmenlerin yüksek lisans derecesine sahip olmaları ya da üzerinde çalışmaları gereken orta vadeli bir hedef olması gerektiğini düşünüyoruz.

"Yüksek lisans düzeyinde CPD alma öğretmenlerinin yararları iyi belgelenmiştir. Okullarla yüksek öğrenim kurumları arasında ortaklaşa verilen yüksek lisans CPD'si, öğretmen güveninde, konu derinliği ve pedagojik bilgi, sınıf yönetimi becerileri ve alıkoyma. 

"Yüksek lisans düzeyindeki SMG'yi üstlenen öğretmen sayısındaki artışın, doğrudan öğrenci ve okul performansında bir iyileşmeye ve yeni öğretmenlerin işe alınmasına ve mesleklerinde kalmaya devam edeceğine inanıyoruz."

“Siyasi partilerin öğretmen profesyonelliğine olan bağlılıklarını yeniden onaylama ve güçlendirme zamanı geldi. Okullardaki çocukların ve ileri eğitim kolejlerindeki öğrencilerin kalifiye olmayan ve eğitimsiz öğretmenler tarafından öğretilebilmesi kabul edilemez. Bu değişmeli.

“Ayrıca, tüm yeni öğretmenlerin başlangıçtaki eğitimlerini geliştiren ve tamamlayan yapısal erken mesleki gelişim almaları da önemlidir. Bu, onları daha iyi öğretmenler haline getirecek ve mesleklerinde kalmaları için yardımcı olacaktır. yapıldı."  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak