Ukrayna’da Ayın Projesi Mimar Muslihiddin’nin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) yürüttüğü başarılı eTwinning projelerine bir yenisini daha ekledi.

Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Edebiyat Öğretmeni Ünzile Gülşen’in yürüttüğü “Let’s Play Together” isimli proje Ukrayna’da ayın en iyi projesi seçildi.

Projelerinin Ukranya’da seçilmesinden dolayı gururlu olduklarını belirten ve Projede emeği geçenlere teşekkür eden Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mesut Kaya, Projenin amacının Öğrencilerin becerilerini eğlenerek kazanmalarını sağlamak olduğunu ifade etti.

Okul Müdürü Mesut Kaya, yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi; “Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak okulumuz (MTAL) yürüttüğü başarılı eTwinning projelerine bir yenisini daha ekledi. Okulumuz Edebiyat Öğretmeni Ünzile Gülşen’in yürüttüğü “Let’s Play Together” isimli proje Ukrayna’da ayın en iyi projesi seçildi. Projemizin amacı Öğrenme ortamlarını eğitsel oyunlarla zenginleştirmeyi hedefleyen, Ulusal ve Yabancı ortakların birlikte çalıştığı, öğrencilerin bireysel ve aynı zamanda takım çalışmaları ile işbirliği yapabilme, yaparak yaşayarak öğrenme, sorumluluk alarak görev tamamlayabilme gibi hayat boyu kendilerine faydası olacak becerileri eğlenerek kazanmaları sağlanmaktadır. Öğretmenimizi proje çalışmaları için tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mesut Kaya, Okul olarak özellikle Avrupa Birliği Projelerinde başarılı çalışmalara imza atmaya devam edeceklerini ifade ederek kendilerine destek veren tüm Kurum ve Kuruluşlara teşekkür etti.
Mesut Kaya

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

YKS KİTAPLARI Nazilli Haber