Tüm derslikler anaokulu derslikleri gibi mi olmalı?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Tüm derslikler anaokulu derslikleri gibi mi olmalı?
Bir Anaokulu sınıfını ziyaret etme fırsatınız olmadıysa, bunu yapmak için zaman bulmalısınız. 

Açıkçası, onlar gerçekten muhteşem yerlerdir. 

Tipik olarak, 20-25 öğrenci ve bir öğretmen vardır. Bu kendi başına bir anlaşma değil, ancak bu öğrencilerin bazılarının hiç bir zaman ebeveynlerinden uzak durmadığı gerçeğini de ekliyor. Bazı öğrenciler hiçbir zaman yapı ve organizasyonun olduğu bir ortamda bulunmamışlardır. Bazı öğrenciler hiçbir zaman bir çizgide yürümeye mecbur kalmamışlardı ve bazıları hiçbir zaman anne-babalarının ve / veya koruyucularının yardımı olmadan bir kamu tuvaleti içinde bulunmamışlardır.

Daha önce sözü edilen dinamiğe rağmen, Kindergarten sınıfları çocukların ortaklaşa ve bağımsız olarak yaratma ve tasarlayabildikleri gerçekten büyülü yerlerdir. Çocuklar iyi yağlanmış bir makine gibi, bir merkezden diğerine, herhangi bir öğretmen yönü ile çok az hareket ederler. Çoğu bu tür bir deliliğin bir parçası olmamış olan bu öğrenciler yapıyı bulabilir ve doğru olanı yapmak için güvenilir olabilirler. 

Öğrenciler birlikte çalışarak yaratıcılık sürecini öğrenebilir: yeni fikirlerin nasıl hayal edileceğini, denemelerini nasıl deneyebileceğini, sınırları nasıl test edeceğini, alternatifleri deneyip deneyebileceğini, başkalarından geri bildirim alabileceğini ve deneyimlerine dayanarak yeni fikirler üretebileceğini.

Anaokulu sınıfları, yapımcılar ve yapımcı hareketi için bir sıcak yataktır. Anaokulu sınıfları keşif ve keşif ile dökülüyor. Anaokulu sınıfları, çocuklar öğretmenleri memnun etmek ve dünyadaki bilgilerini genişletmek için en iyi çabalarını ortaya koyarken, gururla ışıldamaktadırlar. Anaokulu sınıfları gerçekten büyülü bir yer. Öyleyse, diğer sınıf seviyelerindeki diğer sınıflar Anaokulu sınıflarından neler öğrenebilir? Ya 'i - gerçekten, hayatın geri kalanı - daha okula geri kalanı gibi anaokulu yapma nstead, okula geri kalanını yapmak? Daha anaokulunda gibi'

'Daha önce hiç olmadığı kadar hızlı değişen bir dünyada yaşıyoruz. Bugünün çocukları gelecekte sürekli yeni sorunlar ve zorluklarla karşı karşıya gelecek. Bugün öğrendikleri şeyler yarın eskimiş olacak. Gelişmek için beklenmedik sorunlara yenilikçi çözümler tasarlamayı öğrenmelidirler. Başarıları ve memnuniyeti, yaratıcı düşünme ve hareket etme yeteneklerine dayanacaktır. Tek başına bilgi yeterli değildir; bilgilerini yaratıcı bir şekilde kullanmayı öğrenmelidirler. ' Peki ya tüm sınıflar Anaokulu derslikleri gibiyse? Bu blog yayınındaki fikirler ve birkaç satır, ' Hayat Boyu Anaokulu :'  başlıklı bu makaleden geldi.

Kaynak: http://www.justintarte.com/2015/09/should-all-classrooms-be-like.html

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak