Tip A Öğretmeni Olmak Neye benziyor?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1. Öğrenciler ders saat 8'de girer girmez başarı için düzenlenir.

Malzemeler gitmeye hazır mı? Kontrol. Kağıtlar düzgün bir şekilde masalara yerleştirilmiş mi? Kontrol. Odanızın kapısının önünde duran, muşgallarınızın her birini selamlamaya hazır mısınız? Kontrol et, kontrol et ve kontrol et! Herşeyi mükemmel bir şekilde, montaj hattı düzeninde ortaya koydunuz, bu yüzden zamanınızın olabileceği veya bulunamayacağınız bir ödevi nereye koyduğunuzu bulmak için bir araya gelmeniz gerekmez. Sen bir eğitim savaşçısın ve günü yakalamaya hazırsın!

2. Erteleme, sizin için asla geçerli olmayan bir terimdir.

İş arkadaşlarınız, her zaman, evrak işlerini yapan ve şu andan itibaren iki ay boyunca o rasgele bir topluluğun tarihini bilen ilk kişi olmanız için size zarar verir. Notlarınız daima zamanında teslim edilir ve ders planlarınız başka kimsenin önünde yapılır. Hızınıza ayak uyduramayanlara ne kadar sinir bozucu olduğunuzu biliyorsunuz, ama gerçekten yardımcı olamıyorsunuz!


 
3. B tipi meslektaşının iç çalışmalarını anlamakta zorlanırsınız.

Ne zaman bir ebeveyne e-posta göndereceksin? Neden bu kadar rahatsın? Zahmetsizce sahip olduğunuz bu geri dönüş tutumunu nasıl alabilirim?

4. Eşsiz bir odak seviyeniz var.

Bu öğretmen hiç kimsenin bir şey yapamadığı iş günü mü? Bu sen değilsin. Herkes kimin ne olduğunu bilen hakkında sohbet ederken, listenizden mutlu bir şekilde geçiş yapıyorsunuz. Altı saat kesintisiz çalışma süresi? Rüyaların yapıldığı şey budur.


 
5. Çok kolay stresli olursunuz.

Aralık ayında takvime neden şeyler ekliyoruz? Neden bir hafta içinde bir yangın tatbikatı, bir saha gezisi, gayri resmi bir gözlem, bir Noel Konseri ve büyük bir test koyulsun? Harry Houdini'ye benziyor muyum? Pazartesi günü yoğun bir şekilde içmeden bu şeyleri nasıl sihirli bir şekilde yapmam gerekiyor?

6. Çok rahatlatıcı bir zaman geçiriyorsunuz.

Ürünlerinizin cephaneliği var: esansiyel yağlar, meditasyon uygulamaları, banyo bombaları, yatıştırıcı mumlar, vb. Ancak, uykuya dalmakta zorlanıyorsunuz çünkü zihniniz kapanmayacak. Sınıfta küçük Johnny'ye daha iyi ulaşmak için ne yapabilirsin? Angela'yı nerede taşıyabilirim ki etrafındaki herkesle konuşmayı keser? Ebeveynlere Ethan'ın duygusal düzenlemeyle ilgili en çok sorun yaşadığını nasıl nazikçe anlatırım? Ve daha da önemlisi… Beynim hiç kapanacak mı, ben de uyuyabilirim ?!

7. Yaptığınız iş hakkında inanılmaz derecede tutkulusınız ve her güne% 110'luk bir eğitim veriyorsunuz.

Dikkatsizce bir şey yapmayı hayal edemezsin. Her ders planı ve aktiviteyi tutturmanız gerekiyor, böylece öğrencileriniz sürekli öğreniyor ve büyüyor. Sinirlenmiş ve üzgün olabilirsin, ama sen bir istisna değilsin. Öğretme tutkunuz, yaptığınız her şeyde elle tutulur ve öğrencileriniz aralarında ateşli bir şekilde neşelendirirken, dünyayı değiştirir.

Kaynak: https://www.boredteachers.com/humor/what-its-like-to-be-a-type-a-teacher

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak