TEŞEKKÜR EDERİM ÖĞRETMENİM

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

TEŞEKKÜR EDERİM ÖĞRETMENİM
Bakışlarınla içimi ısıttığın, gülüşünle heyecanıma ortak olduğun, güzel sözlerinle gönlüme ferahlık verdiğin, annemi babamı aratmadığın, okulu bana yuva yaptığın için teşekkür ederim öğretmenim.

Bana öğretmek için çırpındığın, anlamadığımda bıkmadan anlattığın, öğrenmem için farklı yollar denediğin, derste sıkılmayayım diye bazen şair, bazen tiyatrocu olduğun, üzülmeyeyim diye lafını yuttuğun, kırılmayayım diye alttan aldığın için teşekkür ederim öğretmenim.

Dersinle yetinmeyip bana zaman ayırdığın, kendi derdini unutup dertlerimi dinlediğin, teneffüsleri dinlenmeden geçirip sorularıma cevap verdiğin, sağlığım kötü olduğunda etrafımda dört döndüğün, moralim bozuk olduğunda düzeltmek için zaman ayırdığın için teşekkür ederim öğretmenim.

Bilge bir arkadaşa ihtiyacım olduğunda yanımda olduğun, akranlarımla aram açıldığında teselli ettiğin, okul idaresi ile sorun yaşadığımda yardımcı olduğun, anne babamla tartıştığımda yol gösterdiğin, param olmadığında harçlık verdiğin için teşekkür ederim öğretmenim.

İyi insan olmam için kendini paraladığın, amacıma ulaşmak için motive ettiğin, başarılı olmam için fedakarlık yaptığın, beni hayata hazırlamak için hayat dersi verdiğin, okuldan sonraki hayatımı bile dert ettiğin, mutlu olmam için her şeyi yaptığın ve değerlerimi yaşamam için bana örnek olduğun için çok teşekkür ederim öğretmenim.
08.06.2018
Muhammet YILMAZ
Öğretmen/Eğitimci-Yazar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak