Sizi daha iyi bir öğretmen yapmak için bu yaz yapılacak 4 şey

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1. Dinlenme

Öğretmek yorucu ve biraz zamana ihtiyacınız olduğunda tanımak bu işte uzun ömürlü olmanın anahtarıdır. Geceleri uyuyun,  kitap okuyun , kutu setlerini izleyin, köpeği normal yol yürüyüşü yerine yavaş bir tempoda yürütün ve ne zaman istersen, genellikle ne istersen onu yap.

Tatillerin başlangıcında, kolaylaştırmak öğretmenler için zor bir iş olabilir. Zihniniz ve bedeniniz bu daha yavaş bir hızda kullanılmaz ve bu nedenle sizi dönem-zaman rutininizin düz ve dar tutmaya çalışacaktır. Sabah 6'da uyanık olabilir veya okul gecesinde bir kadeh şarap içtiğin için kendini suçlu hissedebilirsin. Israr et ve onlara kimin patron olduğunu göster. Birkaç gün sonra, saatin dışında olmanın derin rahatlığı size yerleşecek. Bu, çok ihtiyaç duyulan pil şarjının gerçekten başladığı zamandır.

Yaz tatili: Öğretmenler neden tatil boyunca okula gitmemeliler?

CPD: Uygun bir tatil geçirebilirsiniz - ve bir CPD'ye sıkın

Yaz okuması: Her öğretmenin okuması gereken 33 kitap

Onları güldürün: Bunlar öğretimle ilgili en komik hikayeler mi?

2. Yeni bir şeyler öğrenin

Mandarin olsun ya da otel havuzunda su altı amutu nasıl olunursa, kendinizi tekrar öğrenenin rolüne sokmak, yeni bir ustalık kazanmanın ne kadar zor olabileceğinin çok önemli bir hatırlatmasıdır. Sabır, azim, yumuşak düzeltme, teşvik ve biraz daha zamana ihtiyacın var. Diğerleri sizden önce başarılı olduklarında çok sinir bozucu olabilir ve derinden sinir bozucu olabilir ve güveniniz, tüm bu yeni ve ezici bilgilerle boğuşurken bir dövüşe girecek gibi görünebilir; Çocuklarımızın ve gençlerimizin her gün sınıflarımızda karşılaştıkları tam olarak budur. Kendini öğrenen olmak, işler zorlaştığında empati kurabileceğin ve sonunda oraya gitme konusundaki kendi deneyimlerini paylaşabileceğin anlamına gelir.

3. Düşün

Büyük, büyük, büyük ama aynı zamanda minik küçük düşünün - en küçük iş probleminizin somunlarına ve kızılcıklarına. Sadece işi düşünmek, işini nasıl yaptığını ve geçen yıl nasıl geçtiğini düşünmek için kendine zaman tanı. Niyet, gündem veya amaç olmadan düşünün, zihninizin zihinsel koridorlarınızda dolaşmasına izin verin ve her birinin arkasına bakan tüm kapıları açın. Kendi kafanızda rahat bir gözlemci olun ve her şeyi düşünmek için kendinize izin verin. Genellikle eğitimde, gereklilik veya kendini koruma nedenlerinden dolayı, bizi rahatsız eden şeyleri park etmek zorundayız, başka bir zamanda düşünülmeleri için onları uzaklaştırıyorlar. Eh, o zaman şimdi. Düşünmek doğru yapmaz, ama hepsini kalıcı kilit ve anahtar altında tutmak, ağustos ayında sizi rahatsız etmesini sağlamak için kesin bir yoldur.

4. Gül

Çünkü dönem sonunda okullarda işler biraz ciddileşmeye meyillidir. Duygular yüksek, öfke azalıyor ve herkes genel olarak tüm işle meşgul oluyor . Yaz boyunca biraz aydınladığınızdan emin olun. Komik tarafa bak. Günün sonunda, sadece korkunç bir şey olsa bile, her şey öğreniyor. Her şey sadece ortaya çıkıyor, bu yüzden hiçbirini çok ciddiye almamaya çalışın ve bu yaz komik kemiğinizi gıdıklayan bir şey bulun. Doğru iyi bir gülüş, işleri perspektifte tutmaya yardımcı olur.

Susan Ward, İskoçya Sınırı'ndaki Peebles'deki Kingsland İlköğretim Okulu'nda müdür yardımcısı olarak görev yapıyor. 

https://www.tes.com/news/4-things-do-summer-make-you-better-teacher

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak