Size Tutum Veren Öğrenciler Nasıl Kullanılmalı?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Onlar oldukça saygısız olmayan öğretmen taleplerine veya hatırlatıcılara (yani “Lütfen sırt çantanızı uzaklaştırın”) verilen cevaplardır.

Ama kahretsin yakın.

Bazen alaycı bir "Üzgünüm!" Veya "Aman Tanrım!"

Dolaylı olarak ve hayal kırıklığına uğramaksızın teslim edilirler ve genellikle kötü niyetli değildirler.

Bununla birlikte, öğretmenin derisinin altına girmenin bir yolu vardır.

Öyle ki, burada SCM'de, en iyi nasıl kullanılacağını merak eden düzinelerce öğretmenden duyduk.

Öğretmenleri duvardan aşağı iten öğrenci “tutumu” hakkında bir şeyler var. En azından sizi kötü bir duruma sokabilir, özellikle de sadece yardım etmeye çalıştığınız için.

Sadece öğrenciyi beladan kurtarmaya çalışıyor veya bir hatadan kaçınmalarına yardımcı oluyorsunuz. ( “Ve aldığım teşekkür bir göz rulosu mu?”)

Dilini ısırmak zor. Bir tartışmaya girmemek ya da zorlayıcı bir dersle yanıt vermemek zor .

Öyleyse çözüm nedir?

Bu sizi şaşırtabilir, ancak sınıf yönetim planınızı takip etmek tek bir öğrenci tutumuna en iyi yanıt değildir.

Birincisi, saygısızlık seviyesine yükseldiğine inanmıyorum. Sık sık böyle hissetmesine rağmen, size yöneltilmemiştir.

Aksine, bu kişisel bir hayal kırıklığı eylemidir.

Bir sonucu zorlamak, o zaman, çoğu zaman işleri daha da kötüleştirir, öğrencinin hayal kırıklığını ve hoşnutsuzluğunu derinleştirir. Ayrıca bunu sınıfınızdan çıkarmanın çok daha iyi bir yolu var.

Ancak, oraya varmadan önce, hepimizin benzer hayal kırıklıklarını yaşadığımızı hatırlamakta yardımcı oluyor, ki bu ikinci noktam.

DMV'de ehliyetinizi yenilemeye çalışırken veya bir restoranda yemek beklerken, sadece memur veya sunucuya gözlerinizi atmanın ya da sadece uzun bir görüş açıklığına izin vermenin ne kadar kolay olduğunu biliyoruz. yardım etmeye çalışıyorum.

Evet, “tutum” bazı öğrencilerimiz için çok kolay, bu konuda hiç şüphesiz.

Ancak, kötü bir an yaşadıklarını anlamak, tutumlarını geri döndürmenin ve bir daha yaşanmamasını sağlamanın ilk adımıdır.

Çok basit bir strateji ama çok etkili. Çalışma şekli, öğrencinin gözlerini yuvarlaması veya söylediğiniz bir şey hakkında tavır vermesi durumunda, onlara gülümseyeceksiniz .

Alaycı bir gülüş, herhangi bir önlemle değil, aydınlık bir anlayış duygusuyla. Eşlik eden bir kıkırdama anı da sığdırabilir. Sadece bir iki saniye sürmeli ve sonra bir kelime olmadan devam edeceksin.

Çok küçük bir şey ama gerginliği kırmak, artan duyguları yaymak ve öğrencinin aşırı tepkilerini fark etmesini sağlamak için inanılmaz bir yolu var.

Yol tarifini vermediğinizi bildirir çünkü çevrelerindeki insanlara patronluk etmeyi seviyorsunuz - ki bu, geçmişte edindikleri deneyimlere dayanarak, kaç öğrenci öğretmen görüyorsa.

Yaptın, çünkü faydalı. Yaptın, çünkü doğru. Bunu yaparsınız, çünkü onlar için ve sınıf arkadaşlarının başarılı olabileceği bir öğrenme ortamı sağlamak için en iyisidir.

Bunu ilk defa denediğinizde bazı öğrenciler hemen size gülümseyecek veya hatta kendilerine güleceklerdir. Ancak, stratejinin asıl gücü, tüm davranış ve kişisel hayal kırıklığı eylemlerine varsayılan cevabınızı yaptığınız zamandır.

İsteklerinizi, hatırlatıcılarınızı ve komutlarınızı daha fazla kabul ettiğinizi ve onları şikayet etmeden takip etmenin heyecanını fark etmeye başlayacaksınız. Sınıfta daha az gerginlik ve daha fazla neşe olacak.

Tek tehlike, kötü bir anı olan bir öğrenci ile açık bir şekilde saygısızlık arasındaki farktan net bir şekilde emin olmanızdır; bunu daima bir sonuç takip etmelidir.

Öğrencinin tutumu (saygısızlık etmek yerine) sizinle ilgisi olmayan bir hayal kırıklığı göstergesidir.

En etkili cevap, orada bulunduğunuzu, aldığınızı ve aldığımız her şeyi ve yaşamımızın her günü bizi takip eden küçük sıkıntılara gülmek sorun olmadığını gösterir.

Zamanla, neredeyse tüm "tavırlarınızı" sınıfınızdan kaldıracaksınız.

Ve yerine kabul, istekli ve gülümsüyor.

Henüz yapmadıysanız, lütfen bize katılın. Bedava! Buraya tıklayın ve her hafta e-posta kutunuzdan yeni makale güncellemeleri almaya başlayın.

https://www.smartclassroommanagement.com/2017/03/04/how-to-handle-students-who-give-you-attitude/

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak