SINIF ANNELERİNDEN KİMSESİZ ÇOCUKLARA ŞEVKAT ELİ

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Dumlupınar İlkokulu 2/F sınıf anneleri Ünye’de bulunan Sabancı Sevgi Evlerine giderek çocuklarla sevgi yumağı oluşturdular. 
Sabancı Sevgi Evlerinde duygu dolu anlar yaşayan Dumlupınar İlkokulu 2/F sınıf anneleri unutamayacakları bir gün yaşadılar. Dumlupınar İlkokulu 2/F Sınıfı bir süre önce ilginç örgü tekniği ile atkı yapmaları ile yerel ve ulusal medyada büyük ilgi görmüştü.
Sabancı Sevgi Evlerine sadece sınıf velileri ile birlikte gittiklerini belirten 2/F Sınıf Öğretmeni Emine Mutlu, “Orada 30 öğrenci ile buluştuk. Çocuklara bizim yaptığımız örgü tekniğini öğrettik. Her bir öğrenciye kova ve yün hazırladık. Öğrenciler bu işi çok sevdiler. Annelerim etkinlik sırasında çocuklarla tek tek ilgilendiler. Çocuklara börekler, sarmalar götürdük, hediyeler aldık, çok duygusal ve eşsiz anlar yaşadık. Çocuklar özellikle ilmek bebeklerimizi çok sevdiler.” dedi.
Projelerinin bir amacı gereği Sabancı Sevgi Evlerine gittiklerini ifade eden Mutlu, Duru Haber Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tülay Demirbaş’a minnettar olduğunu söyleyerek, “Sesimiz oldunuz, olmaya da devam ediyorsunuz. Çok teşekkür ederim.” diye konuştu.

DURU HABER

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

YKS KİTAPLARI Nazilli Haber