Sevgili Veliler, Öğretmenlere Saygı Evde Öğretilmelidir

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

2017 Eğitimci Yaşam Kalitesi Anketi'ne göre , öğretmenlerin% 50'sinden fazlası, eyalet ve federal seçilmiş temsilciler, yerel ve ulusal medya ve ABD Eğitim Bakanı Betsy DeVos tarafından biraz ya da son derece saygısızlık duyuyordu. Yerel seviyeye yakınlaşırsak, öğretmenlerin sadece% 23'ü yerel okul yönetim kurullarında saygı duyduklarını kabul ettiler. Ankete katılanların yarısından azı, denetçiler tarafından saygı duyulduğunu kabul ettiler.

Peki bu ne anlama geliyor? Eğitim alanına bir bütün olarak saygısızlık veren az sayıdaki yerel ve ulusal kültürü nasıl değiştireceğiz? Benim için cevap çok kolay - ebeveynlerle başlıyoruz.


Ancak, öğretmen olmak istemeden önce hiçbir şeyde başarısız olmadım. Aslında bir öğretmen oldum çünkü kısa bir zaman diliminde dünyadaki en çok insanı etkileyebileceğim bir kariyer istedim. Beyin ameliyatı yapabilir miyim? Hayır. 3 dakikadan kısa bir süre içinde erimeyi dağıtabilir miyim? BENİ İZLE. Bazı saygılarımı hak ettim çünkü bazı gözyaşları kurutabilir, derili bir dizle ilgilenir ve 8 dakikalık zil çalmadan önce nezaketin önemine dair bir ders verir.

Kadın çok görevli ile başa çıkma.

Demek anne-babalar, tabağa çıkma zamanı geldi. Öğretmenler, çocuğunuza, onlara hayatları boyunca ulaşacak olan saygı ve diğer özellikler hakkında öğretmeye devam etmekten mutluluk duyarlar, ancak üzerine inşa edebileceğimiz bir temele ihtiyacımız var. Evde pekiştirmediğin bir şeyi öğretemeyiz. Bir ortaklık oyunda değilse her gün sıfırdan başlıyoruz. Çocuğunuzun saygısı olmadan, hiçbir şeyimiz yok. Saygınız olmadan, hiçbir şeyimiz yok.

Değişimin ilk adımları acil topluluklarımızda başlar. Federal hükümetin, ebeveynlerimizin haftalık olarak yaptığımız yorucu işlere saygı göstermemesi durumunda öğretmenlerin fikirlerini değiştirmelerini bekleyemeyiz. Ebeveynler, çocuğunuzla sınıfta neye benzediğini anlatan bir konuşma yapmanızı tavsiye ederim. Evet, Noel hediyeleri ve Starbuck kartları güzel, ama bana ulaşabileceğin en büyük hediye, saygılı bir öğrenciyi yetiştirmek.


 
Kaynak: https://www.boredteachers.com/trending/respect-for-teachers

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak