Sedat Değer İlçe MEM'de Öğretmen Hakları ve Hukuku Semineri Verdi

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Lider Eğitimci Yazarlar Derneği Genel Başkanı ve aynı zamanda “Öğretmen hakları ve Hukuku 1” Kitabının yazarı olan Sedat DEGER Kartal ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen seminer programı dahilinde öğretmen ve idarecilere 20 ve 21 Haziran 2018 tarihlerinde “Öğretmen Hakları ve Hukuku” semineri verdi .
DEGER vermiş olduğu iki günlük seminerde öğretmen ve idarecilere zorunlu hizmet ile öğretmen atamaları konusu ile birlikte özlük ve mali hakları hakkında bilgiler verdi.

“Öğretmen hakları ve Hukuku 1” Kitabının yazarı Sedat DEGER seminerler ile ilgili bilgi ve duygularını şu ifadelerle dile getirdi;

“Kartal ilçe MEM tarafından düzenlenen seminer programı dahilinde vermiş olduğum "Öğretmen hakları ve hukuku" seminerlerinden ilkini bugün bitirdik çok şükür. Çok verimli geçen seminere katılıp ilgi gösteren öğretmen ve idareci arkadaşlara teşekkür ederim. İkinci grup öğretmen arkadaşlara öğretmen hakları ve hukuku semineri yarın (21 Haziran 2018 Perşembe) saat 13:00'de yine Kartal Yüksel İlhan Alanyalı Mesleki ve teknik Anadolu lisesinde olacak inşallah...”

Seminerin ikinci günü için “İstanbul'daki "Öğretmen hakları ve hukuku" seminerlerimden sonuncusu olan yani ikincisini bugün (21 Haziran 2018 Perşembe) saat 15:00 itibariyle yine Kartal Yüksel İlhan Alanyalı Mesleki ve teknik Anadolu lisesinde vererek sonlandırdık çok şükür.” Diyen DEGER “İki günlük seminerlerin her birine katılımın yoğun olması ve seminer sonunda soru cevap şeklinde öğretmenlerle sohbetimiz ziyadesiyle güzeldi. Bu vesile ile Türkiye'de tek olarak bu şekilde seminer döneminde öğretmenler için faydalı seminerler veren ve şahsımı da program için davet edip dâhil eden Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum.” diyerek Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü tebrik ve teşekkür etti.


“Öğretmen hakları ve Hukuku 1” Kitabının yazarı Sedat DEGER  daha sonra “Benim için çok güzel bir iki gün oldu öğretmen ve idareci arkadaşlarla bu şekilde faydalı ve zevkli bir seminerde buluşmak mutluluk vericiydi. 20 ve 21 haziran Çarşamba ve Perşembe günlerindeki seminerlerime ilgi gösterip katılan öğretmen ve idareci arkadaşlara teşekkür ederim.” ifadelerle seminer ile ilgili cümlelerini sonlandırdı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak