Paylaşımı çoğaltalım etkili olsun: Milli eğitim bakanlığına açık mektup. 

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!


Sn bakanım öncelikle yeni hükümet sisteminin ilk bakanı olduğunuz için sizi tebrik eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Dünya sosyologlar derneği olarak bu yolda sizlere çözümsel anlamda destek olacağımızı toplumumuzda ki eğitim kalitesine katkıda bulunacağımızı bildirerek size bir konuda düzenleme yapmanızı öneriyoruz.
Sizde bilirsiniz ki İnsanlara en iyi şekilde yaşama sanatını öğreten, genel ve kişiselleştirilmiş öğrenme-öğretme süreçlerinin tümüne eğitim diyoruz. Eğitim, önceden belirlenmiş esaslarla, bireyin davranışlarını kasıtlı bir şekilde ve bir amaca uygun olarak değiştirmeyi, geliştirmeyi hedefler.
Bu bağlamda özellikle orta öğretimde ki ailelerden uzaktaki okullara giden öğrencilerimizin hem yapısal olarak hem de eğitimsel olarak deforme olduklarını bu bağlamda sizlerin okul ve öğrenci tasnifi konusunda öğrenciye en yakın okul tercihi sisteminin getirilerek, değişim döneminde olan bu evlatlarımızın savrulmalarının önüne bir nebze olsun geçmiş oluruz. Dolayısı ile liselere geçiş ve tercih konusunda aileden kopmadan eğitimin önemini sizlere hatırlatmak isteriz. Değerlerimizin yok olmaya yüz tuttuğu bu dönemlerde aile bütünlüğü açısından teklif ettiğimiz uygulamanın ailenin dağılmasında en önemli unsurlardan biri olduğunu düşünüyor ve savunuyoruz ve sorumluluğunuza sunuyoruz hiç kuşkusuz bu teklifimizin dikkate alınacağı kanaatiyle saygılarımızı sunuyoruz

Dünya sosyologlar derneği

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak