Özel Eğitim Öğretmeni Her Bir Öğrenciye Günlük Güven Artışı Veriyor

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Özel eğitim öğretmeni Chris Ulmer, her gün öğrencilerine güven artırımı yaparak başlıyor. 10 dakika boyunca, eğitimci bireysel olarak her öğrencisini övüyor ve onlara coşkulu bir beşlik veriyor. Ulmer , “Olumlu özelliklerinin basit hatırlatıcıları [öğrencilerin] yapabileceklerine odaklanamayacak şekilde değişiyor,”  diye açıklıyor Ulmer. “Çocuklar çok daha fazla sosyal hale geldi ve iletişim becerileri inanılmaz, hem sözel hem de sözsüz büyüdü.” Öğretmen ayrıca Özel Çocuklar tarafından Özel Kitaplar adlı bir Facebook sayfası oluşturdu . Burada, öğrencilerin okulda ve evde ürettiği hikayeleri, illüstrasyonları, çizgi filmleri ve videoları yayınlıyor. Ebeveynlerinin izniyle, Ulmer iltifat temelli oturumlarının bir videosunu paylaştı.

“Yolculuğumuzu yeterince insan takip edip stigmaları silecek ve özel ihtiyaçları olan çocukların güzel doğasını göstereceklerine inanıyorum” diyor  eğitmen. Bu pozitivite mesajını yaymak için, Ulmer öğrencilerinin hikayelerini içeren bir kitap yayınlamak istiyor. Öğretmen şimdiye kadar yayıncılardan 50'ye yakın ret elde etmiş olmasına rağmen, öğrencileri büyümeye ve gelişmeye devam ettiği için ümitli olmaya devam ediyor.

Ulmer, “Herkesin kendi tuhaflıkları var ve bu iyi bir şey” dedi . “Biz cehalete bedava geçiş veriyoruz. Empati eksikliği için bahane yok ”dedi

.

Özel Çocuklar Özel Kitaplar: Web Sitesi | 
Tüm Özel Resimler Özel Çocuklar tarafından .

https://mymodernmet.com/chris-ulmer-student-compliments/

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak