Okulumuz proje okulu oldu...

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

2018/2019 eğitim öğretim yılının ikinci dönemine 3 sosyal sorumluluk ve 6 okuma projesiyle adeta bir proje okulu olarak başladık. 
Çocuk~Su,Temiz Çevre Temiz Gelecek projeleri e twinnig kapsmında yapıldı ve onaylandı.Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var projesi ise bir sivil toplum örgütüyle ortaklaşa yürütülüyor.Sosyal sorumluluk projelerimizi ve proje posterlerini hazırlayan okul müdürümüze ve okuma projel6erini hazırlayan öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz. 
Sosyal Sorumluluk projeleriyle, öğrencilere su tasarrufu ve el hijyeni,çevre temizliği,geri dönüşüm konularında farkındalık ve bilinç oluşturulmaya çalışılıcak.Yaptırılan Su Timi ve Çevre Timi formaları ile bu farkınfalık sürekli hale getirilecek. Her sınıf kendi harçlıklarıyle aldıkları aç kapa muslukları mevcut musluklarla değiştirilecek,el hijyeni konusunda farkındalık seminerleri verilecek,broşürler hazırlanacak, proje kapsamında Mavi Bayrak başvurusu yapılacak.Çevre timleri çevre kirliliğine neden olan atık pil,kullanılmış sıvı yağ,doğaya atılan ve uzun süre çürümeyen maddeler ve kimyasallarla ilgili farkındalık etkinlikleri yapacaklar. 
Okuma projeleriyle okuma alışkanlığı kazanma ve geliştirme,okur-yazar buluşmaları,kitap fuarı düzenleme gibi etkinlikler yapılacak.
Cumhuriyet ilkokulu öğrencileri diyor ki:
Biz "Ailemizle Okudukça"; "hem anlatıp hem resmedeceğiz","yıldızımız parlayacak","evdeki hazinemiz çoğalacak","Türkiye renklenecek".Biz okudukça okuma "bulaşıcı olacak".

Fotoğraf açıklaması yok.

Fotoğraf açıklaması yok.

Fotoğraf açıklaması yok.

Fotoğraf açıklaması yok.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak