Okulları Daha Mutlu Alanlara Nasıl Dönüştürürsünüz?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Trump yönetimi geçen ay okul güvenliği raporunu yayınladığında, bir serseriyle birlikte indi - ve sadece kısmen 180 derecelik bir bölüm olduğu için . Okul Güvenliği Federal Komisyonu tarafından kaleme rapordaki tavsiyelerin, birçoğu edilir amaçlayan teşvik daha iyi bir okul iklimi-nasıl bir okul hissediyor katılmak öğrencilere it-olsun o danışmanlık ve ruh sağlığı hizmetlerine erişimin geliştirilmesi ile var ya sosyal-duygusal öğrenmeye daha fazla önem verilir. Ancak, bir Obama dönemi kuralını iptal etme teklifi gibi okulların beyaz öğrencilere göre daha yüksek oranda ceza alıp almadıklarına dikkat etmelerini isteme gibi diğer öneriler de yerine getirildi.

Atlantik'in İncelemesinde Yılı

Yeniden gözden geçirmeye değer hikayeler, podcast'ler ve kaçırmış olabileceğiniz videolar ve daha fazlası 2018'den.

Yılı gör
Çalışmadan sonra yapılan çalışma , siyah öğrencilerin eşit olmayan bir şekilde askıya alındığını veya ülke çapındaki okullardan atıldığını göstermiştir. 2014 okul disiplini rehberi, Obama yönetiminin bunu düzeltme girişimi idi. Ancak Trump komisyonu, öğrencilerin nasıl disipline edilmesi gerektiğine karar vermenin federal hükümetin işi değil, öğretmenlerin olması gerektiğini savundu. En azından her iki idare de en azından disiplinin aynı zamanda okul iklimi meselesi olduğu konusunda hemfikirdi - eğitim liderlerinin umutsuzca iyileştirmeye çalıştığı bir şey.

Oku: Okul süspansiyonları siyah öğrencileri nasıl geri çekiyor?
Bir Yeni bir çalışma Rand Corporation'ın bir partiler üstü düşünce kuruluşu tarafından okulda iklim azalma süspansiyonları yardımcı olmaya nasıl olabileceğini iyileştirilmesi çok önemlidir gösterir. 2013 yılında, Pittsburgh devlet okulları disiplindeki ırksal eşitsizliklerin nasıl giderileceğini çözmeye çalışıyordu. O zaman, sınıfta dolaylı önyargı ve ayrımcılığı ele almak isteyen personel için zorunlu çeşitlilik eğitimi almışlardı, ancak daha fazlasını yapmak istediler. Çatışmalara yanıt vermenin sınırsız yollarından olan restorasyon uygulamaları, okul liderleri arasında askıya alınmayı önlemeye yardımcı olacak bir ivme kazanıyordu.

Böylece bölge, okullarında restoratif uygulamaları denemek için bir hibe aldı, rastgele 22'sini restoratif tedavi almak için seçerken, 22 kişi her zamanki gibi işler yaptı. Restoratif uygulamaların temel amacı, öğretmenler ve öğrenciler arasında ilişkiler kurmaktır, böylece öğrencilerin harekete geçme olasılıkları azalır. Öğretmenler, okul yılına, öğrencilerin o yaz yaptıkları gibi masum sorular sorarak başlarlar. Yıl geçtikçe, sorular daha kişisel ve içten içe büyür ve öğrenciler etraflarındaki yetişkinler ve sınıf arkadaşlarıyla güven oluşturur. Elbette, bu tür olaylar için resmi zamanlar zaman alıcı olabilir, bu nedenle uygulamaların gün içine dokunması genellikle tavsiye edilir. Restoratif uygulamalar, öğrencilerin disiplinli olmalarını değiştirmeyi amaçladığı sürece,

Oku: Bir Ohio okulunun kötü davranışları yeniden düşünme arayışı

Araştırmacılar iki yıl boyunca okulları (ilk, orta ve lise) incelediler ve restoratif uygulamaların özellikle ilkokul öğrencileri arasında askıya alınacak okul günlerinin sayısını büyük ölçüde azalttığını buldu. Dip, siyah, düşük gelirli ve kız öğrenciler arasında en keskin olanıydı ve şiddet içermeyen suçlar düşüşe neden oldu. Araştırmacı John Engberg, “Restoratif uygulamaların, personelin [özellikle] insanların güvenliğini tehlikeye atma anlamında aşırı derecede ciddi olmayan suçlar için disiplini uygulamak için kullanabileceklerini hissettikleri bir alternatif sunmuş gibi görünüyor” dedi. Rand de bana söyledi.

Bunun da ötesinde, raporda, restoratif tedavileri olan okullardaki öğrencilerin sınav puanları üzerinde olumsuz bir etkisi bulunmadı. Engberg, “Bu, çocukları okulda tutmanın kötüleşen bir öğrenme ortamına yol açmadığını gösteriyor” dedi. Ve, kendileri için, restoratif tedavileri olan okullarda çalışan öğretmenler, iklimlerini nispeten daha olumlu olarak değerlendirdi.

There were some things that restorative practices couldn’t change, though. Sure, academic outcomes, such as test scores, didn’t drop, but they didn’t improve either. The decline in suspension rates was most stark for elementary-school students rather than middle- or high-school students, where the effects were more muted, suggesting that early intervention is important.


Bir okulun iklimini değiştirmek uzun bir süreç, Rand'ın kıdemli bir araştırmacısı Catherine Augustine, “Bu bir günlük bir atölyeye gidelim ve hepimiz restoratif olacağız ” dedi. Öğretmenler, fakülteler, personel ve öğrencilerden çalışma alır. Ve araştırmacıların kendileri, restoratif uygulamaların nasıl çalıştığını ve ilkokul öğrencilerinin kazandıklarının orta ve lise boyunca devam edip etmeyeceklerini anlama konusunda yapmaları gereken çok iş var. Yine de, iki taraflı okul ortamını iyileştirme hedefi göründüğü kadar zor olmayabilir.

Kaynak: https://www.theatlantic.com/education/archive/2019/01/restorative-practices-school-climate/579391/

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak