Okullarda Ruh Sağlığı

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

öğrenci ruh sağlığı
Geçen hafta, aklımda yarış olduğu için uyuyamadığım, yatağa girdiğim ve yatağımdaki saatlerin sayısını kaybettim. Yaklaşan gözlemim, içinde yüzdüğüm büyük miktarda evrak veya sayısız notsuz kağıttan mı endişeleniyordum? Hiçbir şekilde. Bunun yerine, birkaç gün içinde intihar düşüncelerini ifade eden iki öğrenci hakkında endişelendim. Bütün durumun başlangıcı? ONLARIN YAŞINDA YAŞAYIN.

Ne yazık ki, yukarıda günümüz ve çağda yukarıdaki nadir bir durum değildir. Göre Johns Hopkins Sağlık Review , depresyon muzdarip gençlerin oran 2005 yılından 12 ile 17 yaşları arasında üç milyondan ergen yalnızca geçen yıl ağır depresif vakası oldu tahmin ediliyor 2014 için şaşırtıcı yüzde 37 büyüdü. O çocuklardan en az birinin sınıfında olma şansı yüksek.


 
Peki bu endişe verici istatistikler bizi nasıl etkiliyor? öğretmenler? Eğitimciler olarak, ihtiyaç anında bize dönüş yapan ya da duygusal sağlıkları ile ilgili bir şeylerin çok kapalı olduğunu anlatan belirtileri gösteren bu öğrencileri nasıl destekliyoruz? Akıl sağlığı sorunları olan öğrenci sayısı artmaya devam ettikçe, öğretmenlerin ihtiyacı olanları nasıl idare edeceklerine dair araçlarla daha donanımlı olmaları gerekmektedir. Müfredatı öğretmek? Kolay. İntihar düşünceleri yaşayan bir öğrenciye gizlice yardım etmek mi? Çok kolay değil. Aşağıda bu endişe verici istatistiklerle mücadele etmek için okulların yerine koyması gereken bazı şeyler var. 

1. Her okulda bir danışman bulunmalıdır. 
Amerikan Okul Müşavirleri Derneği tarafından yapılan araştırmalar , tüm öğrencilerin yaklaşık yüzde yirmisinin bir tür zihinsel sağlık hizmetine ihtiyaç duyduğunu, ancak her beş kişiden sadece birinin bu alanlardan birini aldığını göstermektedir. Bu sorun, öğrencilerin zihinsel ve duygusal sağlıklarını günlük olarak aktif bir şekilde ele almak için her okul sahası için en az bir danışman işe alarak giderilebilir. Bu, çoğu okul bölgesi için maliyetli olsa da, öğrenci nüfusunun ihtiyaçlarını karşılamak için gerekli bir masraftır. Bu danışmanlar, ilgilenen öğrencileri işaret etmek, ebeveynlerle diyalog başlatmak ve bir çocuğu en iyi şekilde destekleyebilecek hizmetler sunmak için öğretmenlerle birlikte çalışmalıdır. Psikolojik danışmanlar meselesinin, en son LAUSD grevine, en doğru olan öğretmenlerin katıldığı ana konulardan biri olması şaşırtıcı değildir.alonside daha iyi ödeme.


 
okul danışmanlığı danışma programı_ genç ruh sağlığı
2. Ülkedeki orta ve lise okullarında danışma programları uygulanmalıdır. 
Tavsiye programları için önyargılı olduğumu kabul eden ilk kişi ben olacağım. Okulum iki yıl önce bir danışma programına başladı ve ben ebeveyn, öğrenci ve öğretmen topluluğumuz için yarattığı olumlu etkilere şahit oldum. Bu programlarda öğretmenler belirli sayıda öğrenciden akademik, davranışsal ve duygusal olarak sorumlu olan okul “ebeveynleri” olarak görev yapmaktadır. Şahsen ben onbir 6 sorumluyum inci bir öğretim yılı uzunluğu için Sınıf erkekler. Notlar düşüyor mu? Ebeveynle iletişim kurarım. Çocuğun kişisel bir sorunu mu var? O geliyor ve benimle konuşuyor. Sınıfta öğrencinin davranışı kabul edilebilir değil mi? Onu kenara çekmek ve onunla konuşmaktan sorumluyum. Bu çok iş gibi gözükse de ( ve güven bana, bu), aslında günlük olarak kartopundan kaynaklı sorunları önlüyor. Size bu program nedeniyle uyarıldığımız yeme bozukluğu, zorbalık ve endişe bölümlerini söyleyemem. Ama sadece bunun için sözümü alma. Araştırmalar , bir danışma programındakilerin okula daha fazla uyum, başarı ve bağlılık bildirdiğini göstermektedir. Öğrencilerin yetişkinler tarafından görülüp güvenildiği bir topluluk oluşturmak istiyorsak, bu harika bir ilk adımdır.

yorgun student_mental sağlık
3. Okullar, ebeveynleri ve öğrencileri ruh sağlığı ve tetikleyicileri konusunda eğitmek için çalışmalıdır.
Hiç bir gencin ebeveyni ile konuştun mu? Eğer sahipseniz, onların da bir zamanlar tatlı, masum çocuklarının vücudunu ele geçiren uzaylı ile ne yapacakları hakkında hiçbir fikirleri olmadığını bileceksiniz. Tüm öğrenciyi eğitmek üç uçlu bir yaklaşımdır - ebeveyn, öğretmen ve çocuğun sınıf içinde ve dışında başarılı olmak için birlikte çalışması gerekir. Eğer ebeveynlerle ortak olmak istiyorsak , onları bu kırmızı bayrakların farkına varırlarsa yapabileceklerinin yanı sıra, depresyon veya endişe uyarı işaretleri konusunda eğitmek için çalışmalıyız. Sık sık, eğitimciler ve ebeveynler savaşta yoldaş olmak zorunda olduğumuzda rakip olurlar. Çeşitli konuşmacılar, etkinlikler ve iletişim yoluyla, ebeveynler çocuklarının bugünkü ve çağımızda karşılaştığı artan zorlukları anlamaya başlayabilir.

ebeveynler ve öğretmen toplantısı
Öğretmenler , sınıflarında adım atan her çocuğu eğitmek, arabuluculuk yapmak, koçluk yapmak, hemşire, motive etmek, hakemlik etmek ve mentorluk yapmak için ellerinden geleni yaparlar, ancak öğretmenler sadece insandır. Başarıyla başa çıkabileceğimiz çok fazla şey var. Sınıfların boyutları her geçen yıl artmakta, sorumluluklar artmakta, evraklar daha da artmakta ve yoğun toplantı saatleri öğretmenlerden hem fiziksel hem de duygusal olarak yönetebileceklerinden daha fazlasını talep etmektedir. Hiçbir çocuğun göz ardı edilmemesi için yardıma ihtiyacımız var. Okullarımızda yeteri kadar danışmanla profesyonel yardıma ihtiyacımız var ve evde ebeveynlerden yardım almalıyız. Öğrencilerimiz daha fazlasını hak ediyor, hepimiz daha iyisini yapabiliriz.

Kaynak: https://www.boredteachers.com/classroom-management/mental-health-schools

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak