Okullar İl Ve İlçelerde Farklı Tarihlerde Açılabilir

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Mart ayından beridir kapalı olan okullar, 31 Ağustos'ta tekrar açılmaya hazırlanıyor. Salgının halen devam etmesi, okulların açılmasıyla ilgili farklı senaryoları da gündeme getirmeye devam ediyor.
Milyonlarca veli, öğrenci ve öğretmenin okulların açılmasında nasıl bir yol izleneceğini merak ediyorlar. MEB okulların açılışıyla ilgili kararı bugün gerçekleştirilecek toplantı sonrası detaylarıyla açıklayacağı iddiaları gündemde.
Toplantıda alınacak olan kararlardan en dikkat çeken senaryo ise, vaka sayılarının yüksek olduğu il ve ilçelerde, okullar daha geç açılacak.
Okulların açılmasıyla ilgili en net açıklama, Milli Eğitim Bakanlığının bilim kurulu üyeleriyle yapacağı toplantı sonrası belli olacak

Okulların açılması ile ilgili eğitim bakanlığının elinde farklı senaryolar var. Ancak ağırlık kazanan formül illerde ki salgın seyrine göre adım atmak. Öğrenciler, öğretmenler, veliler, servisler… Hepsi bu adımı bekliyor. Görüşe göre her ilde hatta her ilçede okullar farklı takvimlerle açılabilir. Vaka sayılarının yüksek olduğu yerlerde ders zili daha da geç çalabilir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak