Öğrettikleri Konuya Göre Öğretmenler Ne Bekler?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Tek bir öğretmenle randevu alırsanız şanslı olduğunuzu söylemek yeterlidir. Herhangi bir konuya ait bir öğretmenin, aslında çıkmaya başlamak için yeterince ileriye götürdüğünüzde parlayacağı çok iyi nitelikler vardır. Tebrikler, çünkü birçok yönden ilişki ikramiyesine çarpmışsınızdır .

Dedi ki, o kadar çok inandığınız tek öğretmen hakkında beklediğiniz bazı şeyler var.

Aşağıda öğrettikleri konuyu bulun ve evde, işte nasıl olacaklarını ve (eğer bir şeyler işe yarayacaksa) birlikte dışarı çıkarken nasıl davranacaklarını öğrenin.

1. Dil Sanatları Öğretmeni
İşyerinde , dil sanat öğretmeni dost canlısıdır, ancak genellikle yakışıklı olmak için çok meşgul. Masalarında derecelendirilmek için bekleyen 200 gazeteye odaklanmışlar.


 
Evde , size ne kadar yaratıcı, anlayışlı ve akıllı olduklarını gösterecekler. Ama aynı zamanda bir şey varsa, yorgun olduklarını da göreceksiniz. Gelecekte çok sayıda hafta sonu tatili bekliyoruz.

Ve eğer bir gecede neyin hoşlandığını bilmek istiyorsanız , bu bir serseridir, çünkü muhtemelen bunu yapmayacaklardır. Genellikle, her cuma gecesi saat 7: 30'da okulda uyuyorlar.

2. Matematik Öğretmeni
İşte , matematik öğretmeni ve dil sanatları öğretmeni benzer hayatlara öncülük ediyor. Ayrıca matematik öğretmediğiniz sürece, okul saatlerinde onları iyi tanımayı beklemeyin.

Evde , çok mantıklı bir beyni olduğunu keşfedeceksiniz ve en çok yapamayacağı şeyleri rasyonalize etme yeteneklerini takdir edeceksiniz. Senden daha akıllı olacakları için iyi bir şans var, bu yüzden egonuzun düzenli olarak çürümesine hazırlan. Ne kadar rekabetçi olduklarını gizleme konusunda muhtemelen iyi, bu yüzden sizi Scrabble'a indirdikten sonra “ booyah !” Diye bağırdıklarında şaşmayın .


 
Ve bir partide , kibarca görünecekler, ama ayrılan ilk kişi de olacaklar çünkü sıkıldılar. Partiler muhtemelen onların sahneleri değil.

3. Fen Bilgisi Öğretmeni
İş yerinde, fen öğretmeni önümüzdeki haftaki derslerde diğer fen öğretmenleriyle işbirliği yapıyor olabilir. Bir fen öğretmeni, başka bir fen öğretmeni tarafından bir kol uzunluğundan çok daha nadirdir. Sadece koridorlarda dolaştıklarında bile, her zaman kabarcıklı olmalarını ve rastgele kağıtlar ve malzemelerle dolu büyük, tekerlekli bir arabaya eşlik etmelerini beklerler.

Evde , dairelerinin en az bir köşesinin plastik geri dönüştürülebilir malzemeler ve eski gazeteler ile dolu olmasını bekliyoruz. Alarm vermeyin; Bu, sınıf deneyleri için hazineleridir. Kasım ayı, ve bu deneyler Nisan ayına kadar planlanmadı, ama asla çok hazırlıklı olamazlar.

Ve eğer birlikte parti yaparsanız , sürekli olarak sosyalleşmelerini beklersiniz. Onların meraklı doğası, neredeyse her zaman bir şey hakkında soru sormalarına yol açacaktır. Öğrenmek istemediğiniz meslektaşları veya arkadaşlarıyla ilgili pek çok şey öğrenmeye hazır olun.


 
4. Sosyal Bilgiler Öğretmeni
İşyerinde , sosyal bilimler öğretmenleri doğal olarak binadaki herkesten daha iyi bir şey yaparlar - öğretime işte olduğu gibi davranırlar. Başka bir öğretim üyesinin en iyi iş-yaşam dengesine sahip olmalarını bekliyoruz.

Evde , şaşırtıcı derecede normal, toprak altı yaşam sürecekler. Bu, evde ilginizi çekmeye zorlanmayacağınız birkaç konudan biridir, ancak sorunlu öğrencilerden de muaf tutulmayacaksınız.

Ve bir partide , sadece akışla gitmelerini ve partinin halkına ve vibrasyonlarına daima uyum sağlamasını beklerler.

5. Sanat Öğretmeni
İş yerinde , resim öğretmeni genellikle diğerine Jackson Pollock esinlenerek soyut dışavurumcu resimler üzerinde mevcut üniteyi tanımlamak için ellerini kullanarak, dinlenme odasındaki bulunabilir seçmeli kibarca sallayarak olacak öğretmen, ancak bahsettiğini hiçbir fikrim yok . Orada olmazlarsa, sınıfta olacaklar, lavabonun içinde bir şeyler yıkadılar.

Evde , apartman duvarlarının en az 2 duvar halısı ile dekore edilmesini ve rooibos çayının birçok farklı çeşidine ev sahipliği yapması için mutfak tezgahını bekleyiniz.


 
Bir partide , herkesin en az 30 dakika sonra ortaya çıkacağını kabul et. Ve bir nedenden dolayı, tulum giymek.

6. Beden Eğitimi Öğretmeni
İş yerinde, beden eğitimi öğretmeni uğraşacak bir şey değildir. Onlar nazik insanlardır, ama her durumda, aynı zamanda en az bir spor koçu da vardır . Bu nedenle,  sesleri kulak zarlarınızı delen bir hacme ulaşabilir ve harekete geçtikleri zaman öğrencileri yerlerine yerleştirmekten çok rahat olurlar.

Evde , belirsiz şeyler hakkında garip rekabetçi olacaklarını bilmelisiniz. Hayır, dişlerini yaptıklarından daha iyi fırçalamadın. Ayrıca, çıkmaya başlamadan önce formda olmayı umarsınız. Yürüyüş yapmak, bisiklet sürmek ve mümkün olduğunda koşmak isteyecekler. Gerdirmeye başla.

Siz ikiniz birlikte partiye katıldığınızda, tüm gruba ekibinin pong'da bir takım olduğunu ve yeni meydan okuyucuları kabul ettiklerini, ancak “yalnızca bunu başarabileceğini düşünürlerse” açıklamasını beklersiniz.

7. Yabancı Dil Öğretmeni
İş yerinde, yabancı dil öğretmeni, öğle yemeği sırasında ucuz uçuşlar için interneti bulmakta bulunabilir, muhtemelen geçen ayın maaş çekilişini bir hazırlık turuna bırakıp bırakamayacağını görmek için Chase mobil uygulamasını kontrol edebilir.

Ev onlara böyle bir “Amerikan” kavramıdır. Onlarda orada olmalarını beklemeyin.


 
Ve bir partide , muhtemelen A olacaksın: Bir grup sarhoş çocuğa İspanyolcada “ 2 tane bira içerim, ” demeyi öğretmek , ya da B) Dinleyecek olan herkese, nasıl gitmeleri gerektiğini anlatmak Bu yaz Amalfi sahiline, ya da Fransa'nın güneyindeki “vin rouge” tadı ne kadar iyi.

8. Özel Eğitim Öğretmeni
Tek öğretmenlerin “joker karakteri”, özel eğitimciler, şekil ve iş ve evde birden fazla kişiyi ele geçirme konusunda eşsiz bir yeteneğe sahiptir. Bunu görmek için birkaç tarih gerekebilir, ancak aslında siz çıktıktan sonraya kadar neler yaptığınızı bilmeyebilirsiniz.

İşyerinde , binadaki en bakıcı ve hasta kişi. Genellikle 1-in-1 öğrencisi ile çalışan koridorlarda görülür, nadiren bir şeyle uğraşmadıklarını görürsünüz.

Evde , buzdolabının, öğrencilerin resim ve mektuplarıyla yukarıdan aşağıya örtülmesini bekleyebilirsiniz.

Ve bir partide , iyi… Özel eğitim öğretmeni büyük olasılıkla bir tablo çığlık atıyor, “woo!”. “ İnanmayı Kesmeyin ” korosundaki duraklamaları % 100 doğrulukla izleyebilirler . Tek kadın personelin elebaşı, okuldan tükenmiş olsalar bile, Cuma akşamı dışarı çıkmak için diğer, daha az öfkeli meslektaşları rutin olarak koordine edecek ve ikna edeceklerdir.

Hepsinin en sabırlı öğretmenleri onlar, ama aynı zamanda muhtemelen grubun en çılgınları. Dikkatlice basmak.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak