Öğretmenlerin Ebeveynlerinin Çocuklarını Desteklemesine Nasıl Yardım Edebilir

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Her öğretmene, okul dışında çocuklarını nasıl daha iyi destekleyebileceklerini öğrenmek isteyen ebeveynler tarafından bir noktada yaklaşılacaktır. Hepimiz başımızın tepesinden birkaç fikir alabilsek de, size önerimizle ilgili en önemli ipuçlarımız:

Öğrenme hakkında bir ilişki kurmak
Çoğunlukla doğruca atlamak ve nasıl yardım edeceğini tartışmak cazip gelse de, ebeveynler dikkatli olmadıklarında, çocuklarından hızlıca kendilerini yabancılaştırabilirler… Ebeveynler, aradığınız son kişiler olabilir. Başlamak için konuyu dikkatlice ayırmalarına yardımcı olduğunuzdan emin olun. Eğer bu iyi bir şekilde yapılırsa, onların öğrencilerine, onların öğretmeni olarak farkında olmadığınızı öğrenecekleri diğer engelleri öğrenebilirler. 


Çalışmaları İçin Harika Bir Yer Var
Bu, çoğumuzun sormayı bile düşünmediği bir şeydir, zira hepimiz korkutucu masası işaretleme ya da planlama yığınları ile kaplıydık, ancak her evin bir masası ya da sessiz bir alanı yoktur. Ebeveynlerin, çocukların çalışabileceği sessiz bir alanı bir kenara koymaya teşvik etmek, önerebileceğiniz diğer her şeyden daha yararlıdır. Sonuçta, televizyonun önünde çalışıyorlarsa, büyük bir şey öğrenmeyecekler! Eğer aileler alanlara sahip değilse, belki de çocukların çalışabileceği, kesintisiz çalışabileceği belirlenmiş bir sessiz zamana sahip olabilirler.

Gerekli Kaynakların Toplanması
Öğrencilerin çalışmalarını tamamlamak için ihtiyaç duydukları tüm kaynaklara sahip olması çok önemlidir. Teknolojinin ciddi olarak yardımcı olabileceği yer burası . Kaynaklarla ilgili ipuçları için öğretmenlik kariyeriniz boyunca birkaç kez sorulmak zorundasınız, bu yüzden şablon yazılan bir harf kullanın ve bunu zaman içinde geliştirin - harika bir site bulduğunuzda öğrencilerinizin yarar sağlayacağını düşündüğünüzde, bir mini-intro yazıp hızlıca yazdırabileceğiniz ve dağıtabileceğiniz mektuba ekleyin. Bunu her yıl başında önceden göndermek isteyebilirsiniz.

Müfredat:  Öğrencilerinizin incelediği belirli kurs için müfredat taslağı. Bunu daha rahat bir sürüm haline getirmek isteyebilirsiniz.
Geçmiş makaleler:  Büyük sınav kurullarının tümü, öğrenenler için mevcut olan geçmiş kağıtları içeriyor ve evde kolayca indiriliyorlar - önemli olarak, aynı zamanda işaret şemalarını da veriyorlar!
Tavsiye edilen yardımcı rehberler: Çocukların çoğu, belirli bir sınav için çalışıyorlarsa, düzeltici kılavuzlardan  faydalanacaklardır - doğru olanın elde edilmesi önemlidir, bu yüzden onlara yardımcı olun.
En iyi çevrimiçi kaynaklar:  Kullanılacak en iyi web sitesinin listesi, ebeveynlerin yardımlarını çerçevelemelerine yardımcı olur. Khan Academy benzeri siteler Dış link  ve BBC Bitesize Dış bağlantı   , başlamak için harika yerlerdir.
Geri almak
Çocukların sıkışıp kaldıklarında onlara yardım edebilecekleri bir kişi olması ve dünyanın en iyi iradesiyle her zaman sizin öğretmeniniz olamaz.

Birçok ebeveyn yardım etmek ister ancak bilgi ve zaman eksikliği nedeniyle olsun, sadece mümkün olmayacaktır. Ebeveynlerin çocuklarının kendilerine yardımcı olma konusunda kendilerine güvenip güvenmediklerini ya da başka birileri varsa yardım isteyebilir - daha büyük bir kardeş veya başka bir aile üyesi olabilir.

Ebeveynlerin hem çocuklarının ihtiyaçları hem de gerekirse kendi sınırlamaları hakkında başkalarına konuşmada açık olmalarını teşvik edin. Dışarıdan yardıma ihtiyaç duyarlarsa, birçok ebeveynin yaptıklarına emin olun. Mevcut bir yardım yoksa, başka bir seçenek de Tutora olan Dış bağlantı   yardımcı olabilir.

Öğrenci Ol, Veli, Öğretmen Takımı!
Öğrencilerinizin ebeveynleri ile yakın çalıştığınızı bildiğinden emin olun. Böylece, her şey açık ve tüm ilişkilerde daha iyi çalışır. Ebeveynler çocuklarına bir şey söylememelerini isterlerse, neden bir takım olarak çalışmanın önemli olduğunu açıklamaya çalışın. Zaman kaybetmekle birlikte, daha fazla yardıma ihtiyaç duyarlarsa, ebeveynlerin size geri döndüğünden emin olduklarından emin olun. Bunun gibi çalışmak, sadece çocuğa değil, tüm aileye yardımcı olabileceğiniz için inanılmaz derecede ödüllendirici olabilir!

Zamanını yönet
Bu önerilerin, zaten dolu bir programda zaman aldığını ve zaman tasarrufu sağlayan önlemler bulmaya çalıştıklarını, yani kaynak beşik sayfasını oluşturduğunu biliyoruz. İşte bu cephede birkaç ipucu daha var.

Hazır olmak için kendini nasıl ayarlayacağını düşün. Bununla okulunuzla aynı fikirdeyseniz de, ebeveynlerin sizi görmeye ya da bir telefon görüşmesi ayarlayabilecekleri bir 'ofis saatine' sahip olmaya değiyor olabilirsiniz. Bu genellikle ebeveynler ile konuştuğunuz zaman miktarını azaltacaktır ve işleri daha resmi olarak ayarlayacaktır.
E-postaları nasıl kullanabileceğinizi düşünün. E-postalar, e-postalara yanıt vermek için çok sayıda toplantıya sahip olmaktan çok daha hızlı olabilir. Okulunuz, ebeveynlerle iletişim kurma yolu olarak e-posta kullanarak sizin için uygunsa, çevrimiçi bir iletişim noktası oluşturarak ebeveynlerin beklentilerini yönetebilirsiniz.
Notlarınızı alarak ve yaptığınız ebeveynleri göstererek görüşmelerinizi kaydedin. Böylece eski zeminde hızla hareket edebilir ve daha hızlı ilerleme kaydedebilirsiniz. Ebeveynlerin yapacağına katılacağınız herhangi bir şeyi yazın - düzenlemelerin sonuna kadar devam etmiyorlarsa, bunu belirtmek ve iletişimi sınırlamak için emin olun.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak