Öğretmenlerin% 80'i sınavların refahtan daha değerli olduğunu söylüyor

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Araştırmaların çoğu öğretmenlerin destek eksikliği konusunda endişelendiğini gösterdiği için sınavların öğrenci ruh sağlığı üzerindeki etkilerini gözden geçirme çağrısı
Beş öğretmenden dördü, sınavlara odaklanmanın, büyük bir hayır kurumuna göre, öğrencilerin genel refahına odaklanmanın "orantısız" olduğunu söylüyor.

Sağlık Vakfı, bugün gençlerin gelecekteki sağlıklarına ilişkin iki yıllık bir soruşturma sonrasında bir rapor yayınladı .

Ayrıca öğretmenlerin ve okul personelinin yüzde 70'inin finansman eksikliğinin zihinsel sağlık desteği sağlama konusunda bir zorluk olduğunu söylediği de görülüyor.

Ve şimdi yardım, hükümeti 12-24 yaş arasındaki gençlerin gelecekteki sağlığını güvence altına almak için barınma, ulaşım ve eğitim gibi alanlardaki politikaları elden geçirmeye çağırıyor. 

Araştırmacılar, “gerçek iş deneyimi ve pratik yaşam becerilerine yetersiz odaklanma” ile okullardaki akademik performans üzerinde artan bir baskı olduğuna dair kanıt buldular ve bunun gençlerin zihinsel sağlığını ve duygusal refahını etkileyen kilit bir faktör olduğunu ortaya koydu.

Öğrencilerin 'akıl sağlığı' risk altında '
Ancak hayır kurumu ayrıca özel kiralık konut sektörüne reform yapılması ve posta kodu piyangolarının sona ermesi ve iş arayan öğrenciler ve gençler için ücretsiz ve ücretsiz ulaşımın sona ermesi çağrısında da bulunuyor.

Sağlık Vakfı sağlık müdürü Jo Bibby şunları söyledi: “Farklı sektörler arasında keyfi bir şekilde paylaştırılmanın, gençlerin uzun süre sağlıklarını tehlikeye atıp, uzun vadede sağlıklarını tehlikeye atmakta olduğu açıkça görülüyor. -bizi sağlıklı bir geleceğe götürmek için hükümet yaklaşımı. ”

Rapor diyor ki:

Okul liderlerinin yüzde 90'ı, son beş yılda endişe ya da stres yaşayan öğrenci sayısında bir artış gördü (Young Minds sadaka tarafından bildirildiği gibi).
Gençlerin yüzde 80'i sınav baskısının zihinsel sağlıklarını etkilediğine inanıyor. Bu baskının ayrıca öğretmenleri de etkilediği bildiriliyor.
Çocuk Toplumuna göre, sekiz çocuktan biri (yüzde 11,8) okuldan da memnun değil.
Öğretmenlerin yüzde 82'si sınavlara odaklanmanın öğrencilerinin genel refahı odağıyla orantısız hale geldiğini söylüyor.
Okul personelinin yüzde 70'i, hem okullar içinde hem de uzmanlık hizmetleri için fon eksikliğinin zihinsel sağlık desteği sağlama konusunda bir zorluk olduğunu söylüyor.
 
Sağlık Vakfı, Çocuklar ve Gençler Ruh Sağlığı Koalisyonu ve Ruh Sağlığı Merkezi ile birlikte, Birleşik Krallık sınav sistemlerinin gençlerin refah ve akıl sağlığı üzerindeki etkilerini gözden geçirme çağrısında bulunuyor.

Ofsted de dahil olmak üzere eğitim müfettişlerinin kazanımların ve genel performansın ötesine bakmalarını ve bunun yerine okulları “tüm okul yaklaşımını” teşvik etme çabalarını değerlendirmelerini istiyorlar.

Onlar da arıyorlar

Gençleri yetişkinliğe geçiş için hazırlamak için ihtiyaç duydukları temel becerilerle donatmalarını sağlamak için eğitim sağlayıcıları; örneğin, para yönetimi veya istihdam edilebilirlik becerileri.
 Eğitimde liderler, net stratejileri uygulayarak, personelin refahını öncelik sırasına koymak ve desteklemek.
Yerel yasal organlar, önleyici ve erken müdahale duygusal refah hizmetlerini planlamak ve sunmak için eğitim sağlayıcılarla birlikte çalışacaktır.
Gençlerin ruh sağlığı hizmetleri ve eğitim sağlayıcıları arasında daha yakın çalışma.
 

https://www.tes.com/news/80-teachers-say-exams-more-valued-wellbeing

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak