Öğretmenlere Özel Yeni Eğitimler Yolda

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlere yönelik yeni eğitim programları hazırlıyor. Öğretmenlere yönelik hazırlanan eğitimlere yenileri ekleniyor. MEB başlangıç olarak öğretmenlere Gitar, ukulele, bağlama, ney ve ud eğitimlerinden sonra 'Başlangıç Düzeyi Piyano Eğitimleri için başvuruları aktif etti. Milli Eğitim Bakanlığı 2023 hedefleri doğrultusunda ve salgın döneminde öğretmenlere yönelik eğitimler hazırlamaya devam ediyor. 
Yeni eğitimlere katılmak isteyen öğretmenler MEBBİS üzerinden başvuru yapabilecekler. 
Öğretmenlere ayrıca teknolojik alanda ROBOTİK EĞİTİMİ BAŞVURULARINIDA BAŞLATI


Özellikle salgın döneminde teknolojiyle iç içe daha fazla zaman geçiren öğretmenlere yönelik programlar hazırlanıyor

Özellikle pandemi döneminde öğretmenlerin materyal hazırlamalarına yardımcı olacak eğitimlere ilgi de bir hayli yoğun. MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Adnan Boyacı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Öğretmenlerimizle birlikte beş setlik 'robotik kodlama' ilk setini kitabıyla birlikte hazırladık. Şimdi de çevirimiçi mesleki gelişim programını başvuruya açıyoruz” dedi.

YENİ EĞİTİMLER YOLDA
Öğretmenlere bir yılda 1 milyon 373 bin 454 eğitim sertifikası veren MEB, öğretmen eğitimi konusunda dünyanın önde gelen ülkelerinden biri olmayı başardı. Afet eğitiminden, masal anlatıcılığına, müze gezme eğitiminden, zeka oyunlarına kadar öğretmenler için açılan çok sayıda eğitim var. Öğretmen eğitimleri öğrencilerin öğretim programındaki kazanımlarla eşleştirecek etkinliklerle zenginleştirilerek hazırlanıyor. Akıl ve zeka eğitimi, diksiyon ve ilk yardım eğitimi gibi yeni eğitimler planlandı ve çekim süreci başladı.

AA
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak