"Öğretmenler Yatıyor Çalışmadan Para Alıyorlar" Eleştirilerine Bakan Ziya Selçuk Cevap Verdi

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Malum bizim ülkemizde öğretmenlere karşı bir ön yargı her zaman olmuştur. Özellikle bazı kesimler her zaman öğretmenlerin tatillerini çekemez ve bu nedenle öğretmenlere saldırıda yata yata para kazanıyorlar cümlesini kurarlar.

Milli Eğitim bakanı Ziya Selçuk konuk olduğu Başkent Kulisi adlı programda, Mehmet Acet'in kendisine sorulan "Ataması yapılan öğretmenler, 'Mevcut çalışan öğretmenler de çalışmıyor, okullar kapalı ama onlar maaşlarını alıyorlar' diyorlar. Karşılaştırma yaparak kendilerine haksızlık yapıldığını söylüyorlar sorusu üzerine öğretmenlere sahip çıktı. 

Bakan Selçuk'un yaptığı açıklamalar şu şekilde

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Mehmet Acet'in moderatörlüğünde Başkent Kulis'nde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk Ataması yapılan 20 bin Öğretmenin göreve ne zaman başlayacağına dair açıklamalarda bulundu...
Ataması yapılan sözleşmeli 20 bin öğretmenin göreve okullar açıldıktan sonra başlayacağı anımsatılarak, "Ataması yapılan öğretmenler, 'Mevcut çalışan öğretmenler de çalışmıyor, okullar kapalı ama onlar maaşlarını alıyorlar' diyorlar. Karşılaştırma yaparak kendilerine haksızlık yapıldığını söylüyorlar. Değerlendirmeniz nedir?" sorusu üzerine Selçuk, öğretmenlerin canlı sınıflarda çalıştığını ifade etti.

Selçuk, " 'Öğretmenler yatıyor, çalışmıyor' denirse çok büyük haksızlık olur. Çok emek veriyorlar. Normalde okulda yaptıkları dersten daha fazla çaba harcıyorlar. Çünkü ilk kez karşılaştıkları bir durum" diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak