‘Öğretmenim Elimi Tut’ Projesi

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!


İstanbul İl Mili Eğitim Müdürlüğü olarak, ‘Öğretmenim Elimi Tut’ Projesi kapsamında tıbbi gereksinimi olan çocuk hastalarımız hastane sınıflarımızda öğretmenleriyle buluştuk. Hedefimiz de onlara iyi ve sağlıklı bir gelecek oluşturmak üzerine kuruluydu. Tıbbi gereksinimi olan çocuk hastalarımızın tüm tedavi süreçlerinde yanlarında olduk, Covit-19 Pandemi döneminde şimdi de olmaya devam ediyoruz.
Hastanelerimizin çocuk servislerinin hijyen ve kırtasiye malzemelerinin karşılanması amacıyla başlatılan ‘Kutup Yıldızı Kampanyası’ ile de çocuklarımızın tedavileri nerede ise bizler de orada olma sözümüzü gerçekleştirmeyi hedefledik.
Bu amaçla içinde bulunduğumuz süreçle hastanedeki çocuklarımızın ihtiyacı olan motivasyona ulaşmaları adına öğretmenlerimizle EBA platformuna erişimleri, online terapi ve canlı ders uygulamaları için alt yapı oluşturulmuştur. Meslek liselerimizde üretilen 20Bin maske ISOV sponsorluğunda hastanelerimize ulaştırıldı.
Ayrıca gerekli olan diğer hijyen ve kırtasiye malzemeleri Hayata Renk Ver Derneği aracılığı ile alınan bağışlarla tamamlanarak hastanelerimize teslim edilmiştir.
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü olarak, çocuk hastalarımızın tüm ihtiyaçları için öğretmenlerimiz de sağlık personellerimize destek vermeye devam ediyorlar.
Destek Yapılan Hastaneler
Sarıyer Hamidiye Etfal EAH​
Okmeydanı EAH​
Çapa Tıp Fak.​
Cerrahpaşa Tıp Fakultesi​
Kanuni EAH​
Ümraniye EAH​
Göztepe EAH​
Pendik EAH
Hastane Sınıfı Yardım Kolisi
Maske, El Dezenfektanı, Bebek şampuanı, Pompalı sıvı sabun, Kağıt havlu (4’lü), Tuvalet kağıdı, Kağıt bardak, Eldiven, zemin dezenfektanı.
Kurşun Kalem, Çizgili defter, Resim Defteri, keçeli kalem, Silgi, Kalemtıraş

#kutupyıldızı #kampanya #öğretmenimelimitut #çocuklariçin #yardımlaşma #destek #evdeeğitim #hastanedeegitim
@istanbulilmem
@ziyaselcukprofdr
@tcmeb @saglikbakanligi @hayatarenkver

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak