Öğretmenevi Kimlik Kartlarına İlişkin MEB'den Uyarı

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Öğretmenevi kimlik kartları ile ilgili tereddütlerin yaşanmasından dolayı Milli Eğitim Bakanlığı bir yazı yayınladı. Yayınlanan yazıda Öncelikle; Bakanlığımızın bütün çalışanları, emeklileri ve bunların birinci derece yakınları, Bakanlığımız ile protokolü bulunan kurumlardan Sağlık Bakanlığı ile Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu çalışanları, bunların birinci derece yakınları öğretmenevi ve akşam sanat okulu müdürlüklerinden indirimli olarak (üye statüsünde) yararlandırılacaklardır.

Bakanlığımız çalışanları ve emeklileri, Sağlık Bakanlığı ile Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu çalışanları, emeklileri ve bunların birinci derece yakınları, bir defaya mahsus olmak üzere, "öğretmen tanıtım kartı" alarak ülkemizdeki bütün öğretmenevi ve akşam sanat okulu müdürlüklerinden indirimli statüde yararlandırılacaklardır.

Ayrıca, öğretmenevi tanıtım kartı, kurumlarımızca süresiz olarak düzenlenecek olup kaybolması, çalınması veya yıpranması hallerinde, kart sahiplerinin durumlarını belgelendirmeleri şartıyla yenilenebilecektir.

Bu kapsamda, Valiliğinize bağlı tüm öğretmenevi ve akşam sanat okulu müdürlükleri tarafından yukarıda belirtilen mevzuat hükümleri ve verilen bilgiler doğrultusunda işlem tesis edilmesi hususunda;

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak