Öğretmen Olmak İçin En İyi Devletler ve Neden

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Tebrikler, öğretmen olmaya karar verdiniz! Eğitim barajını geçmek için ilk ilk adımı attıktan sonra, kendinizi belirli gerçeklere bırakmışsınızdır: Hakettiğiniz şeyleri ödediğiniz gibi hissetmeyeceksiniz. Her gün fiziksel olarak ve duygusal olarak süzüleceksin. Ve asla uyumayacaksın. Başka gerçekler de var: Çocukların hayatlarında bir fark yaratacaksınız. Bu çocuklar her zaman sana bakacaklar. Ve yaptığınız işten gurur duyacaksınız.

Şöyle söyleniyor, eğer bir öğretmen olacaksanız, bazı devletlerin diğerlerinden daha iyi öğretilmesi daha iyidir. Tabii ki, her şey sizin için en önemli olana bağlıdır, bu yüzden devletlerin birkaç farklı kategoride neler sunabileceğine bakalım.

Bülten board_ bakan adam
1. Maaş
 

“Para için öğretmeye katılmadım”.

-Every Öğretmeni

Bu, öğretmenlerin tekrar tekrar tekrar etmelerinin bir ifadesidir (genellikle her ay faturalarını ödemek için uğraşırken). Öğretmenler için düşük ücret, bu ülkede herkesin bildiği gibi görünen bir salgın olsa da, kimse düzeltmek istemiyor gibi görünmektedir. NEA New York'a göre, Kaliforniya, Connecticut, Massachusetts ve Washington DC, ulusun en yüksek ortalama öğretmen maaşlarına yılda 70.000 dolardan fazla sahipler, ancak bu para ne kadar uzuyor? Yaşam maliyetini ayarladığınızda , bu durumların hiçbiri ilk 5'e girmez. Aslında, eğer maaş için en fazla parayı arıyorsanız, Michigan, Illinois, Pennsylvania, Wyoming'de öğretmenlik yapmaktan daha iyi olursunuz. veya Ohio.


 
2. Öğrenci-Öğretmen Oranları
İdeal iş ararken, para her şey değil elbette. Bir kerede kaç öğrencinin ele alması beklenir gibi düşünülecek başka faktörler de vardır. Taşma ile dolu sınıfların kontrol edilmesi ve bireysel öğrencilerle çalışmak neredeyse imkansız hale getirilmesi daha zordur . Eğer küçük sınıf boyları arıyorsanız , kuzeyde, sınıf başına en az 12 öğrencisi olan Vermont veya Maine'e gidin. Alabama, Kuzey Dakota ve New Jersey, sınıf başına en az 13 öğrenciyle yakınlardadır.


 
3. Devlet Finansmanı
Dünyanın en iyi öğretmenleri bile, malzemeleri ve müfredatları olmadan işlerini düzgün bir şekilde yapamazlar. Finansal açıdan destekleyici sınıflar söz konusu olduğunda, bazı devletler kesinlikle diğerlerinden daha iyi bir iş yaparlar. New York ve Alaska'nın her ikisi de öğrenci başına 20.000 dolar harcarken, bunu Washington DC, Connecticut ve New Jersey izliyor. New York'un öğrenci başına en çok harcadığı gerçeği, devlet okullarında, diğer 46 eyaletten fazla olan 2.6 milyonu aşkın öğrenciye sahip olduklarında, iki kat daha etkileyici.

4. Öğretmen Ciro
Bazen bir devletin öğretmenlerine ne kadar iyi davrandığını yargılamanın en iyi yolu, kaç kişinin uzun vadede uğraştığına bakmaktır. Artı, personelini yıl boyunca bir arada tutan bir okul daha sorunsuz ve verimli bir şekilde çalışma eğilimindedir. Her yıl Amerika'daki tüm öğretmenlerin yaklaşık% 7'si mesleği çeşitli nedenlerle terk etse de, Kentucky öğretmenlerinin sadece% 3,5'ünü kaybetmeyi başarmaktadır. Montana, Missouri, New York ve Alabama öğretmen tutma için ilk 5 eyaleti tamamladı.

5. En İyi Sahne Okul Sistemleri
Hangi devletin sizin için doğru olduğuna karar verirken dikkate almanız gereken bir diğer faktör, okulların ne kadar iyi performans gösterdiğidir. Yüksek performans gösteren okullar etkili ve verimli bir şekilde çalışma eğilimindedir. Kapsamlı bir araştırma, hangi devletin en yüksek performans gösteren okullara sahip olduğunu belirlemek için 25 farklı kategorideki verileri ölçtü ve ne zaman yapıldıkları Massachusetts üst sırada çıktı. Massachusetts sadece en iyi performans gösteren devlet değil, aynı zamanda öğrencileri için de en güvenli olanı seçti. Aslında, okul sistemlerinin genel kalitesine gelince, Kuzeydoğu New Jersey, Connecticut, New Hampshire ve Vermont'un da ilk 5'inde sona ermesiydi.


Kaynak: CüzdanHub
Hangi devletin öğretmenler için en iyi olduğu sorusunu gördüğünüz gibi, cevap vermek kolay değildir. Her öğretmenin onlar için diğerlerinden daha önemli olan belirli faktörleri vardır. İşin sırrı, sizin için çalışan bir yer bulmak ve sınıfınızda geçireceğiniz zamandan en iyi şekilde yararlanmaktır.

Kaynak: https://www.boredteachers.com/teaching-and-career-tips/the-best-states-to-be-a-teacher-in-2019-and-why

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak