Öğrencilerin Öğretmenlerine Ve Arkadaşlarına Davranışları Son Derece Kötü Durumda

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Orta okulda kalmanın çok zor olması, öğrencilerin arkadaşlarına ve hocalarına karşı davranışları son derece kötü bir halde. disiplin kurulunun bile işe yaramadığı bir zamanda, öğretmenin öğrenci üzerinde neredeyse hiç bir yaptırım gücü kalmamış durumda.

ders anlatabilmek için resmen sınıf içinde tek tek ve defalarca uyarmak gerekiyor. öğrencinin dersle alakası olmadığı gibi aralarında oyun oynamaları ve bu işi de alabildiğine abartmaları, sınıfları resmen tımarhaneye çevirmiş durumda. bir sınıfa giriyorsunuz öğrencinin kolu kırık, diğerine giriyorsunuz bacağı, öbürüne giriyorsunuz kafası sarılı...öğretmen ve okulda gerçekten bir şeyler öğrenmek için çalışan öğrenciler adeta bu kargaşa ortamında debelenip duruyorlar.

sapla samanın ayrılması şart. okulla alakası olmayan öğrenciyi o ortamda zoraki tutmanın olumlu hiç bir tarafı yok. eğitim sisteminin bu anlamda acil düzenlemeye ihtiyacı var. öyle hocadan sevgi beklemekle olmuyor. saygısız ve hiç bir yaptırımı tanımayan öğrenciler resmen okullarda terör estiriyor. okula başlama yaşının küçük olması ve orta okulda sürekli kalan öğrenci ve ufacık çocukların bir arada olması onların kelimenin tam anlamıyla ayaklar altında ezilmesine ve psikolojilerinin bozulmasına sebep oluyor. okullardaki bu saldım çayıra mevlam kayıra durumunun bir an önce rayına sokulması aciliyetle gerekli. aksi durumda ne okulun kapısı penceresi, ne de akıllı tahta, tablet dağıtımı eğitimde sorunların çözümü olamaz

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak