Öğrencilere Maaş Gibi Burs İmkanı: "Aylık 2900 Lira" İşte Başvuru Şartları

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

MESS Eğitim Vakfı tarafından verilen Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) bursuyla, Türkiye için Mesleki Eğitime Tam Destek (METAD) Projesi kapsamında karşılıksız mesleki eğitim bursu veriliyor.

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) tarafından öğrencilere destek olması için burs veriliyor. Burs veren kurumlar arasında yer alan Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) öğrencilere verdiği burslarla da dikkat çekiyor.MESS BURS BAŞVURUSU ŞARTLARI

MESS Bursuna başvuracak öğrenciler hakkında da başvuru şartları açıklandı. Açıklanan bursiyer öğrenci kriterleri şu şekilde sıralandı:

-Anne veya babasının MESS üyesi işletme personeli olması (mavi ve beyaz yaka dahil),


 
-Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezleri ve Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezlerinin örgün programları ile Çok Programlı Anadolu Liselerinin Anadolu Meslek Lisesi (AML) ve Anadolu Teknik Lisesi (ATL) programlarının 9.,10.,11. ve 12. sınıflarında okuması,
-2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında sınıf tekrarı yapmaması,

-Başka bir kurumdan burs almaması.

2 BİN 900 LİRA BUR VERİLİYOR!

Ayrıca MESS resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Burs, her eğitim yılında 10 aylık süre için 2 taksit halinde ödenecektir. 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında burs tutarı, Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Endüstriyel Otomasyon Teknolojisi, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Motorlu Araçlar Teknolojisi, Metalürji Teknolojisi, Plastik Teknolojisi, Tasarım Teknolojisi ve Tesisat Teknolojisi  ve İklimlendirme alanlarında okuyan öğrenciler için aylık 290 TL, diğer mesleki alanlarda okuyan öğrenciler için aylık 145 TL’dir.” Denildi.

BURS BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Kamupersoneli.net

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak