Öğrencilerden Büyük Jest: İşitme Engelli Okul Görevlisinin Doğum Günü İçin İşaret Dilini Öğrendiler

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Bir grup öğrenci, çok sevdikleri bir okul görevlisinin doğum gününü daha da özel kılmak için doğum günü şarkısını işaret dilinde söylemeyi öğrendi.

Amerika’daki Nickerson İlkokulu’nun anasınıfı öğrencileri, 60’ıncı doğum gününde işitme engelli okul görevlisi James Anthony’i, sınıflarına girdiğinde söylemeye başladıkları doğum günü şarkısının unutulmaz bir yorumuyla şaşırttılar.

“İnanılmaz mutlu oldu,” diyor anasınıfı öğretmeni Allyssa Hartsfield. “Gözyaşlarını tutamadı. Biz de onunla birlikte aşırı duygusallaştık.” 15 yıldır okulda çalışan görevli Anthony ise şarkı bittikten sonra çocuklara, “Bu bana verebileceğiniz en iyi doğum günü hediyesi,” dedi.

Öğretmen Hartsfield ve bir başka anasınıfı öğretmeni, doğum günü şarkısını işaret dilinde söylemeyi çocuklara öğretmek için sınıfları birleştirdiklerini söylüyor.

“Onu gerçekten çok seviyorlar. Çocuklar o kadar heyecanlandı ki, neredeyse beş dakika içinde şarkıyı öğrendiler,” diyor öğretmenleri. Çocukların bu sevimli performansının videosu sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Kaynak: https://abcnews.go.com/GMA/Family/janitor-moved-tears-kindergartners-sing-happy-birthday-sign/story?id=58740105

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak