Müfettişler Okul Başarısını Denetleyeceklermiş!! Lütfen Okuyun O Zaman

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Müfettişler Okul Başarısını Denetleyeceklermiş!!  Lütfen Okuyun O Zaman

Okulumuza derslik yetersizliğinden dolayı anaokulu adı altında 2 derslikli bina yapıldı. Bina henüz inşaat aşamasındayken içine yapılan klozet tuvaletlerin normal alaturka yapılmasını istedik müteahhit yazı yaz dedi yazdık sonuç düzeltilmedi. Elektrik yetersiz kalacak diye yazı yazdık düzeltilmedi. Odun sobası için baca açın dedik projede yok diye açmadılar. Bunların hepsini inşaat esnasındayken öngördüm. Ve inşaat esnasında hiçbir müfettiş denetlemeye gelmedi. Okul bitti teslim milli eğitime yapıldı. Baca yok, tuvaletler düzeltilmedi. Veliler geldi bizim çocuklar buraya edemezler dedi. Ben yazdım benden çıktı dedim. Ama ne kadar çıksa da suçlusu sensin. Neyse biraz zaman geçti. Elektriği düzeltmediler. Kış geldi. Klimalar çalışmıyor. Yazı yazdık ilçe mem'e yapılacak dediler. Çocuklar üşüyor haliyle. Yaptığımız görüşmelerde odun sobası verelim dediler. Nereye kuracağız!!! Baca yok yerler laminant parke... Deldir duvarı ya da pencereyi dediler. Para yok ki işçi çağıralım. Hadi çağırdık ortam uygun değil !!! Elektrikli soba ile çözüm bulduk bu seferde şartel atıyor durmadan, korkuyoruz elektrik saati patlayacak diye !!!! Neyse müfettişler rehberliğe geldiler. Anlattık durumu hallederiz çözeriz dediler. Ve bana rehberlik kağıdı tebliğ ettiler okulun elektrik işlemlerinin yapılması ve ısıtma sorununun çözülmesi dediler. 
Yani kıssadan hisse işleri yine bana attılar !!!
Şimdi siz söyleyin okul başarısını nasıl denetleyecekler ??? Biz daha ısınma, tuvalet ve elektrik meselesini çözemeden ??
(Birleştirilmiş sınıfta müdür yetkiliyim okulun idari işlerinden derse zaman bulamıyorum teneffüslerde öğlen arasında bile ders yapıyorum çocuklar geri kalmasın diye)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak