Milli Eğitim Bakanlığı, LGS ve Bursluluk sınavlarının sonuçlarının açıklama tarihininde değişiklik yaptı

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Milli Eğitim Bakanlığı: Dün gerçekleştirilen Liselere geçiş sınavı (LGS)  ve Bugün gerçekleştirilen Bursluluk sınavlarının  sonuçlarının açıklanacağı tarihte değişiklik yaptı. MEB'den Yapılan duyuruda daha önce 22 Haziran'da açıklanacağı belirtilen tarihin 26 Haziran'da açıklanacaktır

Sınav soru ve cevapları için TIKLAYIN.

SINAV SONUÇ TARİHİ DEĞİŞTİ

Bunun ardından bugün ise MEB tarafından bir duyuru daha yayımlanarak sınav sonuçlarının başka bir tarihte açıklanacağı belirtildi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruya göre Liselere Geçiş Sınavı sonuçları 26 Haziran 2018 tarihinde açıklanacaktır. 

MEB´DEN YAPILAN AÇIKLAMA 

MEB tarafından yapılan duyuruda "sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumları merkezi sınavı 2 Haziran´da ilköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı ise 3 Haziran´da herhangi bir sorun yaşanmadan tamamlanmıştır. Liselere geçiş sınavı sonuçları 26 Haziran´da bursluluk sınav sonuçları ise 18 Temmuz tarihinde açıklanacaktır. Sınavlarda görev yapan başta öğretmen ve idarecilerimiz olmak üzere bütün görevlilere teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak